Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Dozen, boekbanden, deuren (ch. 7)

 
 

Deuren met verbeterde hoofdletter en breeuwt. Zodanig deuren elk meer ontzagwekkend, omdat hoofdletter dicht grondslagen gespen met betrekking tot alle breedte van de deur. In dit geval grebni maken met protrusive breeuwt op uiterste grondslagen, en in de hoofdletter kies pazy met de nesten. Afstand menadu dichtbij breeuwt kan worden gelaten op 3-4mm meere afstanden tussen nestelt. Dan hoofdletter met anderse ruimere strev splotyat delyanki (vijg. 69, b).

Deuren "in complete pet op ons". Zodanig deuren zijn ontzagwekkend en prachtig (vijg. 69, in). Voor de deur allereerst bereiden beschutting vervaardiging obvyaz van elk meere brede grondslagen voor. Dan snijden erbuit grebni en srezaiut uiterste grondslagen hoek-wijs 25°. Diepte paza en het hoogtepunt van de kam van de deur moet 40 - 50mm zijn, en breedte paza om ongeveer 1/3 lijvigheid van de grondslagen te stileren. Volgend stempelen pet en het volbrengen, als merkte op de schilderstuk 69, in. Deuren en pet zamelen op de kleefstof in.

Shchitovye deuren, oblitsovannye door de triplex. Zodanig deuren izgotovlyaiut van de grondslagen met navolgend Baskisch door de triplex. Voor het canvas maken obvyaz van shpuntovannykh doellatten. Hoeken aanbreien odinarnykh of dubbel direct breeuwt. Kamer tussen obvyazom invulen grondslagen welk koppelen in shpunt en kwartaal, op de topgevels rekenen grebni af. Grondslagen voor zapolneniya nemen meerdere tonshe, dan doellatten obvyaza, om in Baskisch door de triplex zij samen met obvyazom presenteerden zelfs vliegtuig.

Izgotovlivaiut shchitovye deuren in zodanig opeenvolging. In het eerst geval maken obvyaz, dan - beschutting. De grondslagen van mengsel schermen, aline (dissel), tussenvoegsel in obvyaz, veilig nagelyami op de kleefstof, gesp en dor af. Vervolgens nemen triplex-perekleiku, snijden met betrekking tot grootte, prifugovyvaiut zomen, om zij dicht kwamen tussen Advocaturen obvyaza binnen, namazyvaiut triplex door de kleefstof, activeren grondslagen zapolneniya, groot door prizhimaiut rechtbank-nietjes en laten onder druk niet door beneden 12ch, dan dor en zachishchaiut.

Zwarte deuren. Izgotovlyaiut van de grondslagen of battens, vast materiaal of met de zuiveringen-produkhami, op de draadnagels of breeuwt. Materieel gelden stroganyi. De diverse constructies van zodanig deuren worden op de schilderstuk gemerkt70.

Deur van battens met de zuiveringen (vijg. 70, en) maken op de draadnagels. Battens krepyat naar waybills shponkam, alle door een draadnagel. Tussen waybills shponkami instellen podkos welk ook tuigeren door de draadnagels. Waybill podkos bewaart voor dvernoe canvas van perekashivaniya, van de verlaging dichtbij partij kiezen voor hengsel onder. Podkos voortvloeit om overzijde van lagere lus in de richting van kverkhu een aanvang te nemen. Het is tevens, het moet abut tegen lager waybill shponku. Whereat shponki voortvloeit niet om door van uiterste grondslagen ongeveer op 10-15mm te dragen.

Xeрныe dceрh нa gcoзdяз: a - c зaзoрamh; b - cплoшнaя c пodkocom; c - cплoшнaя cdcуmя пodkocamh; g - c пodkocom hз прocoлokh; d - c obcязkoй; e - c obшhckoй, рacпoлofeннoй пod уgлom; f - c obcязkoй h obшhckoй; з - c фhлeнkamh; h, k - c рaзныm рacпoлofeнhem obшhckh

70. Zwarte deuren op gvozdyaz:
En - met de zuiveringen; B - vast materiaal met podkosom; In - vast materiaal sdvumya podkosami; G - met podkosom van bedraden; D - met obvyazkoi; Door hem - met obshivkoi situeerde hoek-wijs; Zh - met obvyazkoi en obshivkoi; Z - met filenkami; En, naar - met verschillende schikking obshivki

Zabivat draadnagels better alle skobochkoi, ze strak details bepaalt. De opeenvolging van zabivaniya draadnagel skobochkoi is ongedeeld en op de schilderstuk wordt niet gemerkt.

Deur vast materiaal met vrezannym podkosom (vijg. 70, b) heeft podkos, vrezannyi in waybills shponki in de richting van van lagere lus omhoog. Zodanig constructie canvas behoedt van perekosa.

Deur vast materiaal met twee vrezannymi podkosami (vijg. 70, in) eigenen verheven prochnostiu en niet perekashivaetsya. In de middelmaat onderdeel podkosy worden gekruist en paren in poldereva, namelijk erin gesneden erbuit schoeien op de half van de lijvigheid van de grondslagen.

Deur met podkosom van de bedrading (vijg. 70, g) rekenen zo af. Stalene bedrading door de lijvigheid 5-10mm of staal kanatik krepyat op oppere lus en op de bodem van waybill shponki op de linkerzijde. Zodanig podkos krepyat naar strak bolstered boven ushku of zagnutomu in de vorm van de beugel om te spijkeren en strak rukken.

Deur met obvyazkoi (vijg. 70, d) izgotovlyaiut zo. mak Obvyazku van de grondslagen lijvigheid 40-50mm op odinarnykh of dubbel breeuwt. In oppere en lagere doellatten kies pazy. Zamel beschutting van de grondslagen door de lijvigheid 20-30mm in, snijden beneden ugolnik vertrekkend pripuski op grebni. Grebni rascherchivaiut en waarmaken, als merkte in het verleden. Volgend zamelen obvyazku in. Van de beschutting zowel leden in lager als hoofd krepyat door de draadnagels waybills shponki.

Deur met obshivkoi hoek-wijs (vijg. 70, door hem) is aanraadde aan maken in zodanig opeenvolging. Maak obvyazku van de grondslagen door de lijvigheid 20-25mm, door de breedte 100-120mm waar. Grondslagen voor obshivki lijvigheid 20-25mm (het is mogelijk tonshe) dissel. Met betrekking tot lengte obvyazki op direct stel breeuwt van twee-drietal splitsen doellat. Obshivku door krepyat draadnagels, utaplivaya bonnets in tolshchu spant op 5mm. Snijd de einden van de grondslagen, van en voorkant obshivki dissel.

Deur met obvyazkoi en verschillende schikking obshivki (vijg. 70, zh-naar) tuigeren door de draadnagels. Niettemin better in obvyazke om pazy af te rekenen, en in de grondslagen zapolneniya om grebni te kiezen. Obshivku situeren verschillend. Voortvloeit om zich te herinneren die grondslagen zapolneniya door de breedte niet boven 100mm kleiner trekken. Zodanig deuren dek door elk vodostoikimi vernissen of verf door buttery verven, better van twee kanten. Materieel voor de fabricage van deuren moeten dor zijn. Grondstof, usykhaya, zal ruimere krakken vormen.

Deur van battens (vijg. 71) gelden in diverse economisch postroikakh, op verandakh, in de barrieres. Hen izgotovlyaiut van de doellatten van gelijkaardige lijvigheid en breedte. Van kleine doellatten kunnen zijn maakten volledig canvas tuigerende doellatten nagelyami. Doellatten gelden door de lijvigheid 40-50mm.

Dceрh hз рeek: a - cплoшнaя; b, c - рeшethatыe

71. Deuren van battens:
En - vast materiaal; B, in - cancellated

Vaste deur van battens (vijg. 71, en), strogannykh rondom, izgotovlyaiut zo. mak Obvyaz van de doellatten van verschillende lengte, slechts voor uiterste longitudinal kanten volledige doellatten nemen, met betrekking tot twee-drietal van ieder kant. Splachivaiut verspert of op de kleefstof, of op nagelyakh met de kleefstof of zonder het het. Kleefstof is aanraadde aan gelden kunststof vodostoikii of kazeinovyi, maar slechts voor dorre huisvestingen. Iedere doellat tuigeren door twee-drietal shkantami diameter, gelijkmatig 1/3 lijvigheid van de doellatten. Voor nagelei openingen droeg door de diepte niet minder 30mm. Nageli izgotovlyaiut van de spant van ferme rassen door de lengte van 50mm en zodanig diameter, om zij met enkel strev liepen openingen binnen. Stel hen met betrekking tot de motie van de pakket van de doellatten in. Op de tijdperken voor nagelei gelden lange draadnagels.

Zamelde canvas gesneden met betrekking tot ugolniku, van en voorste dissel in. In de noodzakelijkheid van voorst oblitsovyvaiut door de triplex-perekleikoi of drevesnovoloknistoi bord welk nakleivaiut of krepyat door de draadnagels. Baskische verf door buttery of emalevymi kleurt.

Cancellated deur is (vijg. 71, 6, in) izgotovlyaiut van de doellatten van gelijkaardige breedte - 25-50mm welk situeren van elkaar op een afstand, naar de gelijkmatige lijvigheid van de doellatten, maar het is mogelijk en minder frequent. Veilige doellatten door de draadnagels van noodzakelijke lengte. Het gezicht vlakken van zodanig deuren naar aline moeilijke, daarvandaan better om battens secheniya, strogannye met betrekking tot lijvigheid en breedte te gelden. In te zamelen cancellated deuren moeten op quitte beschutting. Na de assemblage met betrekking tot ugolniku snijden tortsevye kanten.