Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Dozen, boekbanden, deuren (ch. 9)

 
 

Horizontale doellatten zegel op dezelfde manier vertikaal. Voor de doellatten door de lijvigheid 50mm van node breeuwen door de lijvigheid 16mm, alsmede shpunt, of paz, door de breedte 12mm.

Na ordenend risok zapilivaiut breeuwt en proushiny luchkovoi piloi met de ondiepte zubiami. Shpunt kies shpuntubelem en maken kalevki waar. Dikwijls doellatten met kalevkami krepyat naar de vlakke delen van doellatten op de kleefstof of op de draadnagels, of op de kleefstof en door de draadnagels op gelijke tijdperk.

Dan vydalblivaiut spant van shipovykh en proushinnykh details, maken preparative operaties waar. Preliminarily zamelen van obvyazki dvernogo canvas, podgonyaiut verbindingen en vyveryaiut juiste hoeken in. Verderop de afmeting doen van feitelijke lengte en breedte filenok af. In kwalitatief zapilke breeuwt en proushin en vydalblivanii nesten alle afmeting moeten het verleden veroorzaakt (vijg inpassen. 74, 6).

Filenki doorbrengen tijdperk molteken maakte van de grondslagen, van de triplex-perekleiki, drevesnovoloknistykh en drevesnostruzhechnykh van de borden, of met figurno vystrogannymi beeindigt - figareyami. Op filenkakh kan worden erbuit diverse kervend gesneden of om zijn apart waar te maken en om naar filenke kleefstof aan te brengen. Filenki ook versieren door diverse raskladkami-figurno doellatten volbracht met kalevkami.

Enkel types filenok worden op de schilderstuk 74, in gemerkt.

Filenki vullen kamer gevormd obvyazom en srednikami. Voor utepleniya buitenste deuren meer dikwijls richten naplavnye filenki welk izgotovlyaiut van de grondslagen door de lijvigheid 40-50mm met navolgend agglutination op. Op de zomen naplavnykh filenok kies van een of twee kam welk zij gekomen in shpunty (pazy) obvyazok. Naplav misschien met de alsmede van twee kanten van de deur. Dubbel naplav deur versiert.

Uteplennye filenki maken niet enkel van de grondslagen maar ook van twee strata van de triplex, tussen welk postuur uteplitel (mineraal en glas vatu of ander materieel) waar.

Voor de decoratie van de deuren dikwijls maken filenki met het vensterraam. In het vensterraam in het eerst geval tussenvoegsel filenku, en dan vensterraam twee grebnyami krepyat in de doellatten obvyaza.

Op filenok schoven polutortsevym door de methode, van een voorkant krepyat doellatten met geselecteerd kalevkami in. Op de schilderstuk 74, g worden filenki en hun verbinding met obvyazkoi gemerkt.

Shpunty, of pazy, voor de tussenvoeging filenok maken diepte 15 - 20mm, breedte 10mm en meer.

Filenki met figareyami izgotovlyaiut van de grondslagen in de volgende weg. Zagotovlyaiut dorre grondslagen door de lijvigheid 40-50mm, het is mogelijke en tonshe, fuguiut zomen, splachivaiut hen op de kleefstof, zamelen beschutting en bijster goed het dissel in. Na vysykhaniya kleefstof op de middelmaat deel van beschutting door middel van versmaat, ugolnika en reismusa lijnen plein om of rechthoek welk is aangewezen op de vorm en grootte filenki. De afmeting van lijnden plein om of rechthoek moeten opgewassene afstand tussen pazami in de doellatten obvyazki zijn. De boorden van de beschutting aangekruist, met betrekking tot blueprinted gewaagdheden snijden boorden filenki met figareyami. Vystragivaiut figarei in het eerst geval sherkhebelem, dan-andere strugami, podravnivaya stroomt over op de tijdperken zenzubelem. Het is bijstere inktkoker om boorden speciaal strugom - figareem te kortwieken. Na overeenkomstige strozhki winst filenku met figareyami.

Filenki met naplavom om gemakkelijker, te fabriceren dan met figareyami. mak Beschutting, dissel het, zegel, gedrag gewaagdheden, en met betrekking tot gewaagdheden waarmaken breeuwt.

Stroomt over filenki opilivaiut piloi-melkozubkoi of pristragivaiut strikt langwerpig lezend met betrekking tot ugolniku. Filenki moet op 2mm kleiner met betrekking tot alle kanten van de afstand tussen shpuntami (pazom) van de doellatten obvyaza zijn. Deze zuivering van node op usushku spant en de mogelijke deformatie van het artikel van de vervaardiging.

Op de schilderstuk 74, d wordt deur met de sluik filenkami gemerkt. Dikwijls vele deur openstellen door voeten slaan met betrekking tot lagere doellat obvyazki. Om te tuigeren dvernoe canvas van het bederf, te verlagen doellat obvyazki door krepyat spijkert seconde Defensie doellat, of plint. In het algemeen het izgotovlyaiut van de grondslag door de lijvigheid 25-30mm. De lengte van de defensie doellat moet op 60-70mm de kleinere breedte van het canvas, en breedte - op 30-40mm zijn als vroeg als lagere doellat. Situeer zodanig plint rond de middelmaat van lagere doellat verscheiden van bovenste en lagere zoom op 15-20mm.

Vooraan deuren Defensie plint dikwijls maken van plastinki smeris of van niet roesten stalen. Krepyat plastinku shurupami met fasonnymi hoofdletter. Naar de deur hechten doellatten obvyazki met opper, door de middelmaat en lagere knooppunten. In deze deur lagere doellat zelfde breedte heeft, net zo alle het overblijfsel van de.

Op de schilderstuk 74, door hem wordt filenchataya deur met lagere doellat, breedte welk in 2 keer meer het overblijfsel van de gemerkt. In dit geval doellat mengsel van twee doellatten door de breedte met betrekking tot 110mm, krepyat door twee dubbel breeuwt. De formulering van zodanig doellat imparts deuren kapitalnost. Op de schilderstuk wordt gemerkt filenka welk van twee kanten met betrekking tot doellatten obvyazki wordt door waybills raskladkami met geselecteerd kalevkami geordend. Krepyat zodanig raskladki op de kleefstof, door de draadnagels of onderwerpen en andere op gelijke tijdperk.

Raskladki verschillende vorm en grootte kan ongedeeld of samengestelde uit twee helften welk krepyat daaruit en ander kant filenki (vijg zijn. 74, zh).

Doellatten obvyazki, of deur, zamelen in het eerst geval nasukho in, alle onachtzaamheden repareren, en op de einden respectievelijk breeuwt srezaiut gering fasku, om zij gemakkelijkere binnengekomene proushiny en nesten. Assemblage nasukho vele magisters gedrag stap voor stap met betrekking tot knooppunten lezende iedere hoekige vyazku en verwijderende onachtzaamheden. De assemblerende nauwkeurigheid checken ugolnikom en door batten met betrekking tot diagonali, slechts vervolgens kan worden deur op de kleefstof ingezameld.

De agglutination van de deur (vijg. 74, z) de eigenaardigheden heeft. Voor skleikoi doellatten raznimaiut zo, om zij konden drijvend op de einden behouden respectievelijk breeuwt, en nemen erbuit filenku. Het opene deel van breeuwt en nesten vet door de kleefstof. Mezdrovyi of benige kleefstof moet verhit zijn. In pazy tussenvoegsel nasukho filenki, sbivaiut doellatten, deur steken in vaimy, checken ugolnikom en door batten en groot gespen, om alle verbindingen dicht werden zonder de zuiveringen losgegaan. Hiernaast opnieuw checken ugolnikom en door batten met betrekking tot diagonali op pryamougolnost.

Dikwijls brengt tijdperk die op de deur verkeerde vliegtuigen of perekos van de hoek op de hoek door. Perekos lapen in szhimakh, of vaimakh, met behulp van van de wiggen. Op de tijdperken in de druk in vaimakh op de deur schijnen verdikking en vognutost. Zodanig deur moet verdikking omhoog overleggen, om te comprimeren, als het moet zijn, en om verdikking elk lading aan te doen, om te correcte vliegtuigen ontvangen. Ine het algemeen whereat deur is alined. Aangeplakt en in szhimakh opgericht, in de hoeken van de doellatten droeg openingen en stellen op de kleefstof van nageli plein vorm in. In de topgevels respectievelijk breeuwt srednikov wordt vbit klinushki, anointed door de kleefstof aangeraad. De cabined canvas van de deur na raspressovki dor van dvoe-troe vierentwintig uren, en dan srubaiut nageli en protrusive breeuwt en zachishchaiut deur rubankom met tweeledig mes.

Voortvloeit om zich te herinneren die filenki het is onmogelijks om op de kleefstof ingestellen, zelfs maakte van tamelijk dor materieel, met de loop van timen zij een gebeten usykhaiut. Als boorden filenok werden geplakt te verspert obvyazki, toen zij door alle middelen zullen krakken met betrekking tot volledige grondslagen of shvam skleiki geven. Niet plakte boorden filenok vrijelijk glijden, worden mee paza verhaald en in usykhanii geen krakken geven.