Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Verbindingen voor de formatie van schermt

 
 

Stolyarno-mebelnye producten (deuren, stolyarnye bulkheads en panelen, de huiken van stelt en t op. D.) Het is mogelijk izgotovlyat geheel van de beschuttingen of van de beschuttingen met de vensterramen. Beschuttingen schijnen te zijn verschillende types en bestemmingen: Massief, zwaar volbracht van de grondslagen, of gemakkelijk karkasnymi, oblitsovannymi van twee kanten vet shponom, door de triplex-perekleikoi of drevesnovoloknistoi bord. Zij kunnen ook pustotelymi of met zapolneniem zijn.

Massieve beschuttingen meer dikwijls izgotovlyaiut van de doellatten met jaarlijks strata situeerden in verschillende kanten welk waarschuuwt hen koroblenie. Beschutting van uitermate bedded doellatten (vijg. 33, en) in koroblenii zal lotok formeren. Doellatten bedded door jaarlijks strata in verschillende kanten, in koroblenii verblijf elk meer quitte (vijg. 33, 6). Te situeren doellatten het is mogelijk en zo, als gemerkt op de schilderstuk 33, in, g.

Coedhнeня, прhmeняemыe dля фoрmhрocaнhя щhtoc: a - нeпрachльнo улofeнныe bруckh hлh dockh; b - прachльнo улofeнныe; c, g - хoрoшee рacпoлofeнhe bруckoc; d - c пряmую hetceрtь; e - c hetceрь co ckocom; f - c зakрoй; з - c шпунt h gрebeнь; h - нa cctacную рeйkу; k, л - нa cctacных kруgлых h плockhх шhпaх

33. Soedinenya solliciteerde de formatie van de beschuttingen:
En - uitermate bedded verspert of grondslagen; B - correct bedded; In, g - de goede schikking van verspert; D - in direct kwartaal; Door hem - in chetver met de wijzer; Zh - in dicht; Z - in shpunt en kammen; En - op vstavnuiu batten; Naar, l - op vstavnykh om en molteken breeuwt

Beschuttingen splachivaiut ook op de sluik fugu, namelijk Advocaturen of smalle grondslagen zorgvuldig prifugovyvaiut, de zomen van hen aanplaken en voor prochnosti tuigeren door de molteken of ongeveer breeuwt.

Splachivanie kan worden van de grondslagen, van de doellatten in direct kwartaal (vijg volbracht. 33, d), met de wijzer (vijg. 33, door hem), in dicht (vijg. 33, zh), in shpunt en kam (vijg. 33, z), alsmede op vstavnuiu batten (vijg. 33, en), op platte tussenvoegingen en ongeveer breeuwt (vijg. 33, naar, l). Beschuttingen met de verblijfplaats, shpuntami, vstavnymi door battens solliciteren het apparaat van de deuren. Zij minder trekken krom, prochnee, maar belangrijkste - tussen grondslagen of doellatten niet produvaet. In usushke in zodanig verbindingen zullen skvoznye openingen formeren.

Stolyarnuiu bord kan worden van smalle doellatten, okleennykh van twee kanten met betrekking tot plastyam een of twee strata shpona gefabriceerd.

Voor de vermijding korobleniya van de beschuttingen delyanki vorming beschutting, moet niet zijn breed, in hun selectie voortvloeit te nemen in de orde verantwoorden van hun beddengoed. Koroblenie beschuttingen draaiden van de grondslagen of doellatten, kunnen worden door de formulering shponok, van de hoofdletter en obvyazki verminderd.

De constructie van stolyarnykh schermt. Stolyarnye beschuttingen kunnen izgotovlyatsya van diverse types. Deze beschuttingen bestaanan uit losse doellatten - delyanok, van of battens, of van smalle grondslagen. Brede grondslagen worden geducht korobleniiu onderworpen. Wij willen beschuttingen beschouwen met shponkami en hoofdletter.

Shponki - deze van hout doellatten vergastten met betrekking tot profiel gaven. Hen instellen aslant beschutting op 150-200mm ervan beeindigt het kiezen met het dit draaien op uitzicht pazy "lastochkin de staart" (van de prijzen) en vgonyaya erin Advocaturen (shponki), naar overeenkomstige vorm paza uit. Shponki maken zapodlitso met het vliegtuig van de beschutting, met de raming van het vliegtuig van de beschutting, met naplavom, perekrytiem lijnen propila vorming paz (vijg. 34, en, b, in). Ieder eind pazov het is mogelijk dragen niet door (vijg. 34, g).

Koнctруkchя ctoлярных щhtoc: a - шпoнkh зaпodлhco; b - шпoнkh, cыctупaющhe hз-зa плockocth; c - шпoнkh c нaплacom; g - шпoнka, нe docedeннaя do koнca; d - щht c нakoнehнhkom c шпунt h gрebeнь; e - щht co ckлeeнoй c пaз c toрce рeйkoй

34. Constructie van stolyarnykh beschuttingen:
En - shponki zapodlitso; B - shponki, protrusive wegens het vliegtuig; In - shponki met naplavom; G - shponka, niet totaliter droeg; D - beschutting met de pet in shpunt en kammen; Door hem - beschutting met vkleenoi in paz in de topgevel door batten

De technologie van het apparaat van de beschuttingen op shponkakh houdt in in wat, allereerst, kiezen doellatten of grondslagen, en eenvoudigere - delyanki, dissel hen, voegen aaneen, gesp en gedrag met betrekking tot er gewaagdheden mee de kegel in een kant toe. Met betrekking tot deze gewaagdheden maken propil piloi-nagradkoi waar. Ine het algemeen diepte propila moet niet zijn meer 1/4 of 1/3 lijvigheid van izgotovlyaemogo beschutting. Na propilivaniya spant in pazu kies stameskoi of door diverse instrument en huisvestingen aangewezene schilderstuk 17, r. Met betrekking tot gekozen pazu izgotovlyaiut shponki die met de strev zabivaiut erin.

In de verbinding met nabukhaniem of usykhaniem de afmeting van doshchatykh beschuttingen kan bewegen. Daarvandaan shponki stellen voor de boekband delyanok in ene ongedeeld in en de voorkoming van korobleniya beschutting, tvloeit niet om op de kleefstof voor of privertyvat naglukho shurupami te verstrakken. Instel shponki nasukho dat wil in staat stelen beschutting vrijelijk suzhivatsya en om te verruimen. Om shponki in usykhanii spant niet bounce buiten pazov, hen wordt bolster boven van smal kant shurupom aangeraad aan.

Beschuttingen met de hoofdletter - dit gelijk shponki, gehecht naar tortsevoi het deel van beschutting door middel van ajutage erop van grebni pet met shpuntom. Monding bedeken bijstere goede geluidsschermen korobleniiu beschutting, maar aan te dienen het zeer monding zal zij niet aanbevolen, omdat het ook kan pokorobitsya (vijg. 34, d). Hoofdletter kan worden vervangen door battens welk tussenvoegsel in shpunt selecteerde in de beschutting topgevel. Battens kan van de rechthoek en trekhgrannoi vorm (vijg zijn. 34, door hem).

Behalve beschouwde er zijnen de methodes van nakleiki doellatten op srezannye (skoshenye) de einden van de beschuttingen en t. D. Op timt beschuttingen obvyazyvaiut door rondom de doellatten, amalgameren met betrekking tot hoeken dichtbij diverse breeuwt.

Pustotelye beschuttingen - gemakkelijk en tamelijk ontzagwekkend - solliciteren de fabricage van de huiken van de tafels, dverok in diverse meubeltje en t. D.

Zij bestaanan uit vensterraam met gesitueerd daarbinnen doellatten, amalgameren met het vensterraam dichtbij breeuwt. Ine het algemeen zodanig beschuttingen oblitsovyvaiut met een of van twee kanten vet arboraceous shponom, door de triplex-perekleikoi of doordringend, door de firma drevesnovoloknistymi laakt.

In de noodzakelijkheid zodanig beschuttingen maken zvuko -, teploneprovodyashchimi, oblitsovyvaiut van twee kanten en bed tussen hen teploizolyatsionnyi materieel.