Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Apparaat polov (ch. 2)

 
 

Wij willen beschouwen met een tapijt bedekkend van de grondslagen van verschillende toebereiding.

Diepte van frezerovannykh grondslagen. Deze grondslagen hebben paz en kam. Behalve de grondslagen, izgotovlyaiut ook Advocaturen. De breedte van de grondslagen - 68-138mm, lijvigheid - 28 en 36mm. Doellatten hebben breedte 35-55mm, lijvigheid - 28mm. Op de bodem iedere grondslag of versperren kies verdieping (of produkh) door de lijvigheid (of door het hoogtepunt) 2mm. Wegens deze grondslagen en doellatten dicht lozhatsya op de onderleggers of lagi en bevoorraden betrouwbaare luchtverversing dubbel uteplennykh polov. In de grondslagen en doellatten op het deel van paza te confronteren vlak maken kleine wijzer bevoorradend van dichte primykanie de zomen van de grondslagen of doellatten bij elkaar.

In nastilke seks eerst grondslag bed naar de muur pazom, maar niet back moet, en met otstupom 10-15mm steunen. Voor de exacte verlatenheid van zodanig zuivering better van allemaal de gecalibreerde gebouwen te benutten van-doshchechki lijvigheid indiceerde. Hen stellen niet minder twee, namelijk met betrekking tot ieder eind van de grondslag in. Eerst grondslag krepyat naar lage draadnagels, lengte welk moet in 2-2, 5 tijdperk meer van de lijvigheid van de grondslagen zijn. Voor de grondslagen door de lijvigheid 28mm gelden draadnagels door de lengte 60-70sm, en voor de grondslagen door de lijvigheid 36mm - door de lengte 80-90mm. Draadnagels zabivaiut met betrekking tot in ieder lagu. Niettemin menig in de grondslagen door de breedte 90mm en hoger boven zabivaiut met betrekking tot twee draadnagel. De bonnets van de draadnagels utaplivaiut in de spant doboinikom op de diepte 2-3mm. Dit maken om in snyatii camber van de aartsen niet zatuplyalsya instrument. Whereat methode op de seks voorst verblijf klein lunki overheen de bonnets van spijkert. In okrashivanii seksen lunki noodzakelijk zashpaklevyvat.

Naar eerst grondslag pristavlyaiut seconde, ook pazom naar de muur. Met betrekking tot oorzaak kammen door de hamer nesilnye stakingen, om deze grondslag plotnee nasadilas op de kam van eerst grondslag. Omdat door hameren het is onmogelijk dicht om twee grondslagen te comprimeren die gedragen zo. Op een afstand tot toe 200mm op de kam van de seconde grondslag nadevaiut met pazom gebouw door de lengte 500 - 700mm, door de breedte 80-100mm. Hieruit gebouw op een afstand 100-150mm in lagu vbivaiut skobu, en tussen het en gebouw - van een of twee wig (vijg. 38, en).

Cплahhcaнhe docok: a - прoctoй ckoboй; b - ckoboй Cmoляkoca: 1 - пoлocыe dockh; 2 - kлунья; 3 - прoctaя ckoba; 4 - лaga; 5 - ckoba Cmoляkoca

38. Splachivanie grondslagen:
En - ongedeeld skoboi; B - skoboi Smolyakova: 1 - sexuele grondslagen; 2 - klunia; 3 - ongedeeld skoba; 4 - laga; 5 - skoba Smolyakova

Op de grondslag ingestellen twee-drie gebouwen, grondslagen dicht gespen skobami, door en dan pribivaiut draadnagels. Op de tijdperken skoby klieven lagu. Om dit was niet, better te gelden skobu Smolyakova met drie beeindigt (vijg. 38, 6).

Zodoende nastilaiut alle grondslagen, slechts meerdere laatste grondslagen het is noodzakelijk om te gespen als naar-andere. In geblevene kamer skobu zabit het is onmogelijke, daarvandaan 2-4 grondslagen in het eerst geval bed vrij. Laatst van hen abutting aan de muur, moeten van zodanig breedte zijn, om tussen het en muur zuivering verbleven in 10-15mm. Zodanig grondslag of selecteren met betrekking tot breedte, of stesyvaiut het deel van spant van elk meere brede grondslag. Het is bijvoorbeeld, op de muur het is van node naar het bed vier grondslagen. Drie steken, nadev op grebni, vierde - tussen muur en bedded grondslagen. Preliminarily ingestellene om muur gebouw van de triplex, van doordringende grondslag, drevesnovoloknistoi borden, dan wondpleister behoeden van het bederf. Toen bed kwart grondslag en back buiten zijn door de hamer of bijl, om ze zat op de plaats en samengedrukt enigermate grondslagen. Voortvloeit niet om stakingen met betrekking tot zelve grondslag te veroorzaken, op de grondslag als gebouw moet de homp van de doellat of grondslagen (vijg steken. 39, en). Wanneer bedded vandaar dat grondslagen krimpen niet dicht, tussen bouwend op de muur en door de grondslag tussenvoegsel wiggen, zabivaiut hen, dicht splachivaya grondslagen en vaststelling hen met lagami draadnagels (vijg ineen. 39, 6).

Ukлadka зamыkaющeй dockh hhctogo пoлa: a - c фaнeрнoй h deрecяннoй прokлadkamh; b - c фaнeрнoй прokлadkoй h kлhнom; 1 - фaнeрa; 2 - прokлadka; 3 - пoлocaя docka; 4 - cteнa; 5 - kлhн

39. Beddengoed van zamykaiushchei de grondslag van seks zuiveren:
En - met fanernoi en van hout gebouwen; B - met fanernoi gebouw en wig; 1 - triplex; 2 - gebouw; 3 - sexuele grondslag; 4 - muur; 5 - wig

Zuivering tussen correct nastlannymi grondslagen stileert niet boven 1mm. Als in de druk zuiveringen wil meer ukazannoi waardes, toen grondslag nemen erbuit en alle onachtzaamheden repareren. Dan richten op de plaats op.

In met een tapijt bedekkend van frezerovannykh grondslagen parketnym door de methode op het vlak van de grondslagen blijft niet van de bonnets van de draadnagels. Nastilku gedragen zich zo. Op een afstand 10-15mm van de muur bed eerst grondslag pazom naar de muur. Deze afstand wordt door gecalibreerd gebouw door de lijvigheid 10-15mm bevoorraden. Bedded correct grondslag op de muur, zijn pribivaiut zodanig afstand bespijkert van de zoom, om bonnets werden plint gesloten. Vervolgens in de inner hoek van de kam, in iedere lagu hoek-wijs in 45°, zabivaiut draadnagel, utaplivaya bonnet in tolshchu van de spant.

Naar eerst grondslag hechten tweede, nadevaya pazom op de kam en prizhimaya naar eerst grondslag dicht door skobami en wiggen. Draadnagels tvloeit zabivat in het eerst geval in uiterst lagi, dan - in gebleven voor. Zuiveringen - niet boven 1mm. Alle asperities na nastilki seks elimineren ostrozhkoi welk niet draadnagels stremen. Nastilku gedragen zich in zelfde opeenvolging, hoe in met een tapijt bedekkend van frezerovannykh grondslagen.

Hier kan vraag schijnen: En waarom draadnagels vbivaiut in de bovenzijde van kammen, veeleer dan in paz? Antwoord is eenvoudig. Op deze grondslagen lijvigheid shchechki paza - 7 of 10mm, en op de doellatten - 10,5 mm die, zeker, weinig. In koroblenii grondslagen dit shchechka kan worden afgeknappen. Van het lagere kant van de grondslagen tot toe de top van kammen lijvigheid is egaal 14 of 20mm, namelijk in 2 tijdperk dikkere shchechki paza en daarvandaan zabityi draadnagel ruimen prochnee en nadezhnee. Laatste grondslagen naar de muur in dit geval het is noodzakelijk pojimat door de wig. Door deze methode wordt nastilat maar grondslagen van superieur kwaliteit aangeraad.