Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Apparaat polov (ch. 3)

 
 

Diepte van shpuntovannykh grondslagen. Behalve frezerovannykh grondslagen gelden shpuntovannye. Op deze grondslagen ostrogana voorkant, en van de zomen worden faltsy gekozen, shpunt met direct breeuwen, met segmentnym, trapetsievidnym dichtbij breeuwen en met batten in shpunt. Seks van zodanig grondslagen nastilat meer moeilijk, omdat niet cannelures op de bodem voor produkha, grondslagen in geringst asperity niet lozhatsya dicht op de onderlegger of lagu. Als asperity zal niet schrappen, toen grondslag in deze plaats zal camber van de aarts formeren, en het elimineren strozhkoi. Grondslagen het is mogelijk pribivat door de draadnagels van voorst, alsmede door nastilat parketnym methode, zabivaya draadnagels in de kam.

Diepte van neobreznykh grondslagen. Zodanig grondslagen nastilaiut alterneren jaarlijks strata. Op de schilderstuk 40, en gemerkt van correcte nastilka grondslagen, en op de schilderstuk 40, b - verkeerd. In eerst geval seks zal zelfs, in tweede - om hoe van de gedeeld lotkov in te houden.

Hacthлka пoлoc hз нeobрeзных docok: a - прachльнaя; b - нeпрachльнaя; c - hнctруmeнtы dля прocedeнhя chdhmoй рhckh

40. Met een tapijt bedekkend van neobreznykh grondslagen:
En - correct; B - verkeerd; In - instrumenten voor ordenende opvallend gewaagdheden

In nastilke zodanig grondslagen hun voorste het is van node naar de dissel, en zomen otesyvat door de bijl met betrekking tot gewaagdheid uitgevoerd met betrekking tot gelijkmatig strogannoi batten. Otesyvat grondslag voortvloeit op welke wijze het is mogelijk chishche en rovnee. Volgende een grondslag pribivaiut buiten de muur. Op een afstand 20-30mm van eerst grondslag gestoken seconde, nauwelijks brengende zijn draadnagels. Tussen schuiven grondslagen eigenschap, of otvoloku (doellat met de draadnagel), en gedrag door deze instrumenten op tweede grondslag naar bijstere inktkoker opvallend gewaagdheid (vijg in. 40, in). Otvoloka door opkweken kant moet verhuizen met betrekking tot in het verleden eerst grondslag stellen, en draadnagel - met betrekking tot voorlopig pribitoi - seconde vertrekkende gewaagdheid, met betrekking tot welk stesyvaiut de zoom van de grondslag in. Grondslag met otesannoi door de zoom hechten naar in het verleden pribitoi, als inriep, onachtzaamheden repareren. Dan deze grondslag losbranden, ritme buiten op zijn tweede zoom om en otesyvaiut te wagen. Volgende grondslag dicht prizhimaiut naar in het verleden pribitoi haakjes en wiggen en pribivaiut twee draadnagels naar ieder lage. Zodanig methode van met een tapijt bedekkende naam plotnichnym.

Van deze grondslagen het is mogelijke nastilat diepte en door stolyarnym methode, namelijk na stesyvaniya spant van de zomen van de grondslag dissel en fuguiut. Iedere grondslag pristavlyaiut bij elkaar en in de noodzakelijkheid lapen. Grondslagen etiket, om in nastilke zij lozhilis naar andere op welke wijze het is mogelijk plotnee. Door verderop nastilaiut gebruikelijke methode. Van obreznykh grondslagen nastilat diepte veel gemakkelijker, vooral door stolyarnym methode.

Voortvloeit om zich te herinneren die in met een tapijt bedekkend van neobreznykh of obreznykh de grondslagen van hun zoom koppelen vstavnymi dichtbij breeuwt. Dit imparts om verheven rigidness te seksen, en grondslagen tijdens khozhdeniya buigen zich niet.

Behalve beschouwde koud polov maken en hartelijk.

Hartelijk hol. Dubbel (uteplennye) hol (vijg. 41) rekenen op de begane grond van het gebouw af, namelijk van podpolia en tussen vloert. Inhoud zodanig diepte van twee nastilov - zuiveren en duister (van de selectie) verblijvend op enkel afstand van elkaar. Zwarte seks maken van gorbylei (voor begane grond), voor mezhduetazhnykh perekrytii - van plastin van of grondslagen. Gorbyli en grondslagen gelden door de lijvigheid 50mm of meer. Hen niet pribivaiut naar de onderleggers, en bed in gekozen in de onderlegger shpunty of op craniale doellatten.

Dcoйныe уteплeнныe пoлы: a - baлka co шпуtнom; b - baлka c heрeпom; c - baлka c heрeпныm bруckom; 1 - шпунt; 2 - heрeп; 3 - heрeпнoй bруcok

41. Dubbel uteplennye diepte:
En - glunderen met shputnom; B - glunderen met de schedel; In - glunderen met craniale doellat; 1 - shpunt; 2 - schedel; 3 - craniale doellat

In het eerst geval nastilaiut duister seks, veten het niet vet, en door otoshchennoi klei door stratum 15mm of calcimine, bijstere inktkoker dor, dan zasypaiut door dor zand of ondiepte shlakom, algemeen op de half van het hoogtepunt van de onderleggers in. Zand overloop door stratum (in 1sm) van het vocht calcimine, bijstere inktkoker prosushivaiut en dan nastilaiut de grondslagen van seks zuiveren, door alle middelen werken polakh met betrekking tot de hoeken van de huisvesting van ventilyatsionnye opening in.

Hiertoe in de hoeken prosverlivaiut met betrekking tot drie-vier openingen door de diameter 10-15mm en dichtbij door de afrasteringen. Preliminarily krepyat vensterramen door het hoogtepunt 5-7mm en ernaar spijkert of shurupami - afrasteringen (vijg. 42, en). Dit maken om in myte polov water sloeg niet podpole. Uvlazhnenie zasypki kan de verschijning van brownie griba leiden tot. Vensterramen better krepit om op shpaklevke of zamazke te seksen. Voor de afrasteringen kunnen worden plinten met ventilyatsionnymi door de openingen (vijg beslecht. 42, b). In de kamers van ventilyatsionnye afrastering een aanvang nemen twee hoeken met betrekking tot diagonali, in ruimer - in iedere hoek.

Wanneer nastilaiut diepte van frezerovannykh grondslagen of doellatten die erin kiezen pazy-produkhi van lager kant welk luchtverversing bevoorraden. Wanneer nastilaiut diepte van andere grondslagen die met betrekking tot de top van de onderleggers door 500-600mm (better beneden iedere grondslag) voor de luchte doorstroming maken meerdere vyrezov diepte niet boven 20mm (vijg. 42, in). Zuiver seks nastilaiut in gebruikelijke orde.

Uctaнocka плhнtуcoc h ceнthляchoнных рeшetok: a - уctaнocka ceнthляchoннoй рeшetkh: 1 - рamka; 2 - рeшetka; b - плhнtуc c нaщeльнhkom (otceрcthяmh): 1 - baлka; 2 - docka пoлa; 3 - плhнtуc; 4 - otceрcthe; c - нacthлka пoлa пo baлkam c прodухamh: 1 - baлka; 2 - прodух; 3 - gcoзdh

42. De installatie van de plinten en ventilyatsionnykh afrasteringen:
En - de installatie van ventilyatsionnoi kraken: 1 - vensterraam; 2 - kraken; B - plint met nashchelnikom (door de openingen): 1 - glunderen; 2 - de grondslag van seksen; 3 - plint; 4 - opening; In - van nastilka seksen met betrekking tot onderleggers met produkhami: 1 - glunderen; 2 - produkh; 3 - spijkert