Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Apparaat polov (ch. 5)

 
 

Hol met betrekking tot bepantseerde betonnen perekrytiyam in korpichnykh, stenige en litykh beton gebouwen. Perekrytie misschien monolitnoe (daarvoor apparaat noodzakelijk opalubka) of sbornoe van los betonnene borden bepantseerde. Lager kant perekrytiya plafond legt, en overhead, als thuis dvukhetazhnyi, - verdieping voor de seconde verdieping voor. In nastilke parketnykh polov op beton seks het is van node naar het bed overeenkomstige voorbereiding op zvuko - en teplonepronitsaemoe. Toebereiding maken strikt horizontaal waar, rovnost zijn checken dvukhmetrovoi fugovannoi door batten en hoogte. Veronderstelde zuivering tussen batten en toebereiding - niet boven 2mm.

Toebereiding maken van diverse materielen, bijvoorbeeld arenaceous of shlakovykh zasypok of van drevesnovoloknistykh borden waar. Met betrekking tot deze materielen beslechten cement styazhku welk prigotovlyaiut van 1 deel van cement en 3-4 delen van zand. Styazhkoi ook lapen en aline bedded betonnene borden bepantseerde. Lijvigheid styazhki is aangewezen op materieel, waarover zijn bed, voor arenaceous en shlakovykh zasypok - 40mm, voor drevesnovoloknistykh borden - 45mm.

Styazhki ook izgotovlyaiut van keramzita of shlaka, namelijk cement verwarren met deze materielen en winst keramzitobeton of shlakobeton. Als betons bed met betrekking tot onbuigzaam podstilaiushchim strata, dan hun lijvigheid moet niet minder 20mm, met betrekking tot zvukoizolyatsionnym strata of met betrekking tot zasypke - tot toe 40-60mm zijn. Volbrachte styazhki tvloeit bijstere inktkoker prosushit tot toe vochtigheid niet boven 6% voor.

Omdat parketnye grondslagen nastilaiut met betrekking tot lagam die tot toe hun installatie stichting louteren van de vuiligheid, van garbage en stof nemen.

Op quitte stichting bed drevesnovoloknistye de borden van noodzakelijke lijvigheid, als niet naar naar infringe zvukoprovodnost, door en dan nastilaiut lagi lijvigheid 25-30mm, door de breedte 80mm, door de vochtigheid niet boven 18%. Bed lagi op een afstand 400-500mm van elkaar. Lagi en borden antiseptiruiut.

Beddengoed lagi op styazhki, in het eerst geval maken zvukoizolyatsionnuiu gebouw, narezannuiu van drevesnovoloknistykh borden losse schrappen breedte 100mm. Gebouwen bed met betrekking tot alle lengte achterliggen, maar zo, om zij braken lans lagu van ieder kant op 10mm. Om deze schrappen niet sdvigalis, hen het is mogelijk pribit door de draadnagels.

Volgende orde van het beddengoed achterliggen Wordt aangeraad. Met betrekking tot alined stichting gestoken gebouwen, dan - lagi. Eerst, of mayachnuiu, lagu steken met betrekking tot de huisvesting lengte naar een van muren, maar zo, om ze niet dokhodila tot toe hen op 40mm. Dit lagu bed strikt horizontale lezende batten en hoogte. Op een afstand 2000mm van haar bed seconde lagu strikt horizontaal met betrekking tot lengte en de breedte van de kamer. In de noodzakelijkheid lagu aline, podkladyvaya aanvullende schrappen van drevesnovoloknistoi bord. Dan tussen in het verleden stellen twee lagami op een afstand 400mm van elkaar plaats anders vier in. Hen gorizontalnost checken door batten doorgestaan op mayachnye lagi. Om lagi per de avontuur niet smestilis, hen voorlopig tuigeren door de grondslagen. Vandaar dat bed lagi lezende hen dvukhmetrovoi door batten. Seconde lede achterliggen richten op een afstand 2m van eerst ene op.

Kan ook in het eerst geval bedded mayachnye lagi slechts met betrekking tot lange muren zijn, en dan - allemaal tussenpersoon, maar met het dit uitdraaien op uitzicht moet batten op 50-70mm kleinere breedte van de kamer hebben. Zodanig methode van de installatie liggen eenvoudiger en dostupnee achter.

Bedded lagi, scheep gaan op nastilke van parketnykh grondslagen welk moeten niet dokhodit tot toe muren kleinst mogelijke hoeveelheid op 10mm. In de zuiveringen tussen muur en seksen door alle middelen bed gebouwen van zacht drevesnovoloknistoi bord of andere zvukoizolyatsionnogo materieel. Gebouwen geluidsscherm de verbreid van udarnogo ophef van seksen met betrekking tot muren. Zuiveringen tussen muur en seksen dichtbij door de plinten, in het algemeen van het type galteli.

Eerst parketnuiu grondslag bed naar de muur door kammen. Grondslagen naar iedere lage pribivaiut draadnagels door de lengte 50-60mm. Zabivaiut de hoek bespijkert in de stichting van lagere wang paza op de zomen van parketnykh grondslagen van vtaplivaniem bonnets doboinikom in tolshchu spant. Zabivat draadnagels van de voorkant wordt verboden.

Bedded eerst grondslag, bed seconde, dan derd en t. D. Parketnye grondslag tvloeit dicht splachivat tussen elkaar met betrekking tot lengte alsmede met betrekking tot breedte, namelijk in paz en kam voor. Zuivering in splachivanii wordt niet boven 0.5 mm verondersteld, en tussen grondslagen moeten niet zijn van camber van de aartsen. Wordt van splachivanie grondslagen zonder de verbinding in paz en kam niet verondersteld. In de deur openingen tvloeit naar het bed alle-in een grondslagen voor, met betrekking tot de grootte van de opening en om hen in paz en kam te koppelen.

Parketnye grondslagen splachivaiut diverse. Hen sbivaiut door de hamer door het gebouw, maar deze wil niet altijd zal dicht splachivanie uitlenen, of gelden doordringend skoby, door tussen hen en parketnoi grondslag zabivaiut wiggen. mak Dit in twee-drie plaatsen van de grondslag. In op vrije voeten van de wiggen van lagi grondslag krepyat door spijkert. Toen wiggen losbranden en pribivaiut grondslagen naar bleven lagam.

Voor de druk van parketnykh grondslagen in de menigte-toonladder nastilke better alles om van szhimy verschillende constructies te gelden. Szhimy moeten zonder de moeilijkheid nadevatsya en worden met lagi, niet sdvigatsya in zabivke wiggen door tussen hen en grondslag afgedaan. Gesp afwisselend met betrekking tot een grondslag, omdat ieder doske tuigeren met lagoi door de draadnagels.

Nastlannyi seks examineren, als van node lapen, krepyat plint, en dan dek door de vernis of natiraiut mastikoi.

Diepte van parketnykh beschuttingen. Parketnyi beschutting (vijg. 45) bestaaatt uit van hout stichting, van bovenste gezicht strijkend van parketnykh planok gelijkaardige breedte met directe frezerovannymi zomen van en plein eerste beginselen bedded op de stichting in chequered orde. Plein - deze pakket planok, dicht bedded zoom naar de zoom. De kanten van vereffent lijkend op. Planki gezicht strijkend nakleivaiut op de stichting benuttende vodostoikii kunststof kleefstof.

Uctрoйctco пoлoc hз пaрketных щhtoc: a - пaрketный щht c пaзamh; b - ckлadнoй щht dля пaрketных щhtoc; c - пoряdok уkлadkh щhtoc; 1-10 - щhtы

45. Apparaat polov van parketnykh schermt:
En - parketnyi beschutting met pazami; B - vkladnoi beschutting voor parketnykh schermt; In - de orde van het beddengoed van schermt; 1-10 - schermt

Stichting - dit plein vensterraam door de grootte 800x800, 1420X1420mm of elk meer volbracht van de doellatten door de lijvigheid 22 en breedte 57mm. In de hoeken van hen koppelen odinarnym door skvoznym direct breeuwen. Vensterraam doellatten vulen in een toerbeurt in. De breedte van de doellatten - 25-70mm. Op deze doellatten en nakleivaiut bovenste gezicht strijkend, namelijk planki. Met betrekking tot obvyazke met betrekking tot alle vier zomen kies pazy door de diepte 14 en breedte 8mm, niet dokhodya tot toe hoeken op 100mm (wordt door gestippelde lijn, vijg gemerkt. 45, en). Beschuttingen koppelen door tussen elkaar vkladnymi battens fabriceerden van de spant van ferme listvennykh rassen. Op complete beschutting spenderen van zes battens, op de beschutting respectievelijk halveert grootte - vier. De afmeting van battens, mm: Lengte - 50, breedte - 26 en lijvigheid - 8. Met betrekking tot de brede kanten van batten zakruglyaiut (vijg. 45, 6).

Parket dit type bed op van hout antiseptirovannye lagi lijvigheid 25-40mm afhankelijk van type mezhduetazhnykh perekrytii. Lagi steken langs de huisvesting door de breedtegraad toerbeurten, strikt met betrekking tot hoogte, met de afstand tussen bijlen 400mm. Beschutting met de kanten 800mm beren op drietal lagi, een van welk resideert beneden het midden van de beschutting, twee ander - eronder zomen. Beschuttingen krepyat naar lagam spijkert. Lagi bed met betrekking tot zvukoizolyatsionnym zasypkam of gebouwen.

Nastilku gedragen zich zo. In het eerst geval postuur koorden voor mayachnykh toerbeurten, voor wat binnenshuis hozen van twee koord gekruist op juiste hoeken. Een daarvan verloven mee het lange kant van de huisvesting op een afstand 810mm van de muur (800mm de lengte vaart van de beschutting uit en plus 10mm - op de zuivering tussen schermen en muur), ander - op gelijke afstand van kleine muur af. Met betrekking tot deze koorden langs de muren in de vorm van de brief G steken twee mayachnykh van het een aantal van de beschuttingen: Eerst - in de hoek, de meeste afgelegen van de toegang. De nauwkeurigheid van het beddengoed van de beschutting met betrekking tot koorden, het pribivaiut door de draadnagels naar ieder lage afgelezen. Wanneer gelden beschuttingen met pazami die voor hun bracer tussenvoegsel met betrekking tot drietal vkladnykh breeuwen en erop nasazhivaiut volgende beschuttingen. De orde van nastilki beschuttingen wordt op de schilderstuk 45, in gemerkt. In de zomen van de beschutting gericht op muur, het is mogelijke zabivat draadnagels van boven superceding bonnets door de plint niet door beneden 10-12mm.

Als beschuttingen worden met pazami en grebnyami gefabriceerd, van toen zoom met grebnyami richten zich op muren. Draadnagels zabivaiut op de hoek in lagere wang van paza en utaplivaiut hun bonnet doboinikom.

Iedere beschutting door de stakingen van de hamer dicht sluiten met vorig aan, van om hun zoom dicht werden losgegaan, en de kam van de seconde beschutting helemaal kwam paz eerst binnen. Iedere beschutting door alle middelen door krepyat draadnagels naar lage. Als beschuttingen beantwoorden aan niet huisvesting, dan bleb kanten meubileren naar naar de muren of bulkheads en door krepyat draadnagels van voorst, om bonnets gesloten door de plinten op 10-12mm. Dan parket, als inriep, lapen, dek door de vernis of natiraiut mastikoi.