Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Apparaat polov

 
 

Diepte rekenen van diverse materielen af. Ongeacht van toegepast materieel, zij moeten zelfs zijn, strijken uit, zonder de openingen tussen grondslagen, parketnymi klepkami, polotnami nastlannogo linoleuma en t. D. Bijstere inktkoker nastlannye diepte impart naar de huisvesting prachtig type. Ukhod voorgoed polami veel gemakkelijker, dan voor slechte een of anders.

Naar polam begane grond (overheen podpolem) worden navolging de vereisten geproduceerd: Podpole moet dor zijn; In de bajonet of kelder moeten imetsya ventilyatsionnye openingen voor systematisch zendend in de hartelijke tijdperk van jaar; De grondslagen van de seks van lager kant, lagi en onderleggers moeten antiseptirovannymi, dorre, vochtigheid niet boven 12% zijn. De janboel van deze vereisten de snelle verschijning draagt van brownie griba - de gevaarlijke vernieler van de spant aan.

In met een tapijt bedekkend het familielid vochtigheid van de lucht moet 60% niet overtreffen, en temperatuur het te zijn niet onderaan 8°C. Zodanig vlazhnostnyi regime tvloeit om voor en in de ontginning polov te observeren. In de verhevene vochtigheid van de lucht van de grondslag of parket nabukhaiut, kan vspuchitsya, en vysykhaya, - pokorobitsya. In de verkorte vochtigheid van de lucht (30-40% en onderaan) hol rassykhaiutsya, kromtrekken openingen gevormd. In dit geval moet fortochki openlaten, om huisvestingen, protirat diepte nauwelijks vochtig tryapkoi te ventileren.

Materieel voor het apparaat polov noodzakelijk aandachtig om te examineren. Erin moeten niet zijn van de moties van torren-drevoedov of de voetspooren van de verschijning van brownie griba. Aangestokene spant better gelden niet, en als het is noodzakelijk zijn om te benutten, dan tvloeit preliminarily prosushit voor en om door de ontsmettingsmiddelen tot toe de compleet annihilation van de voetspooren zarazheniya te vergasten. Rauw podpole moet gidroizolirovat.

Nastilka doshchatykh polov.

De eigenaardigheden van het apparaat doshchatykh polov. Doshchatye diepte nastilaiut juiste waas onderleggers, als zij bevinden zich op noodzakelijke afstand van de elkander, en bedded erop grondslagen buigen zich niet tijdens khozhdeniya. Wanneer onderleggers zijn bedded ongewoon, en grondslagen voor nastilki seks doordringend die op de onderleggers antiseptirovannye podkladki van drevesnovoloknistykh borden of ander materieel, in het eerst geval bed lagi door de vochtigheid niet boven 18%. Dit maken om te muren bepalen van de binnendringing met betrekking tot het klank van khozhdeniya of stakingen met betrekking tot seks.

Constructie doshchatykh polov misschien verschillend. In het apparaat polov met betrekking tot bepantseerde betonnen perekrytiiu (vijg. 37, en) lagi bed op een afstand van elkaar 400-500mm, maar niet rechter binnen perekrytie, en op bedded met betrekking tot alle hun lengte van het gebouw van antiseptirovannoi drevesnovoloknistoi bord. Wanneer hol nastilaiut met betrekking tot baksteen (vijg. 37, 6) of beton stolbikam dat oppere hun onderdeel zorgvuldig ravnyaiut, om zij waren met betrekking tot alle aanwijzing op een hoogte. Met betrekking tot top steken van twee stratum tolya of ruberoida, erop - antiseptirovannuiu drevesnovoloknistuiu podkladku, en erop - lagu. Als podpole ontoereikend dor, dan gidroizolyatsiiu better om twee hoogten aan te doen: Met betrekking tot top baksteen stolbikov en op 100 - 150mm hoger boven de hoogte van de voedingsbodem.

Koнctруkchh doщatых пoлoc: a - пo feлeзobetoннomу пeрekрыthю; b - нa khрпhhных ctoлbhkaх; 1 - doщatый нacthл; 2 - лagh; 3 - зcуkohзoляchoннaя пodkлadka пo cceй dлhнe лag; 4 - feлeзobetoннaя плhta пeрekрыthя; 5 - toль; 6 - khрпhhный ctoлbhk

37. Constructies doshchatykh polov:
En - met betrekking tot gepansterd beton perekrytiiu; B - op de baksteen stolbikakh; 1 - doshchatyi nastil; 2 - lagi; 3 - zvukoizolyatsionnaya podkladka met betrekking tot alle lengte liggen; 4 - gepansterd betonnen bord perekrytiya; 5 - tol; 6 - baksteen stolbik

Seks tvloeit nastilat zeer exact voor. Daarvandaan onderleggers en lagi bed strikt met betrekking tot hoogte, met betrekking tot lengte en de breedte van de huisvesting. Lagi gelden van nestroganykh grondslagen 2-gaan en 3 de merken-rijden van noodzakelijke vochtigheid. Spant misschien naaldendragend en listvennoi (behalve lipy en topolya).

In het beddengoed achterliggen op stolbchatye terrein afstand tussen zodanig houders met betrekking tot bijlen is aangewezen op de lijvigheid liggen. In de lijvigheid liggen 40mm afstand - tot toe 900mm, 50mm - tot toe 1100, 60mm - 1200 - 1300mm achter. Whereat sledut om in de rekening en de lijvigheid van de grondslagen voor nastilki seks te nemen. Lagi in dit geval nemen door de breedte 100-120mm. Op vaste stichting (op de borden) bed lagi door de lijvigheid 25mm, door de breedte 80-100mm. Beneden het dit lagi door alle middelen steken vast materiaal zvukoizolyatsionnye podkladki van drevesnovoloknistykh borden door de lijvigheid niet minder 12,5 mm. Lagi en podkladki moet antiseptirovannymi zijn.

Als lagi bed op mezhduetazhnom bepantseerde beton perekrytii, dan zvukoizolyatsionnoi zasypkoi zand legen, shlak met de zaadkorrels niet krupnee 10mm voor. De vochtigheid van deze materielen moet 10% niet overtreffen. Zasypki nasypaiut met betrekking tot alle vlak perekrytiya door zelfs stratum door de lijvigheid niet minder 20mm. Lagi aline, podsypaya zand beneden zvukoizolyatsionnye podkladki. Wiggen voor deze doelen te gelden voortvloeit niet, kunnen vysokhnut en erop uitgaan van onder liggen.

Lagi door de lengte niet minder 1000mm kan worden aangesloten back moet en door alle middelen op de houder steunen. Einden liggen veilig, om zij niet razoshlis achter. In het knelpunt, bij voorbeeld corridors, lagi bed aslant, en grondslagen - met betrekking tot de richting van de motie, in de huisvestingen met het windows - aslant de richting van het windows ontsteken.

Rovnost vlakken achterliggen checken dvukhmetrovoi door fugovannoi batten met de hoogte. Batten moet toucheren bedded liggen zonder de zuiveringen achter. De grondslagen van seksen nastilaiut door twee methodes: Gebruikelijke - draadnagels vbivaiut van de voorkant van de grondslagen en parketnym - draadnagels zabivaiut hoek-wijs 45° in de kam hoek van vtaplivaniem bonnet in de spant.

In construerend van van hout brengt sexuele onderleggers dikwijls vrubaiut in lager ventsy onder. Whereat onderleggers bijstere nou worden achtergehouden dichtbij de draait op muren uit en schenken geen de mogelijkheid van izgibatsya door hem terzijde straat. Niettemin in dit geval klank van de seks naar peredaetsya muren en wordt verhoogd ophef gemaakt. Het is better naar het bed onderleggers op de colonnes en zo, om de einden van de onderleggers niet beroerden muren of tussen hen was zvukoizolyatsionnaya podkladka van antiseptirovannykh materielen.