Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

De vertalend van de schilderstuk, het uitbouwing of vermindering (ch. 3)

 
 

Vyrezanie driehoeken met de verdieping van centreren en receptie van hen diverse frizov (vijg. 104, 6). Driehoek preliminarily zal op drie driehoek onderverdelen, gedrag directe lijnen van de hoeken van de driehoek ernaar centreren. Minder driehoeken maken in tweeen met de verdieping van hun apices waar, daardoor wat een driehoek winnen, diepgaand in het centrum.

Friz (104, en) bestaaatt uit de toerbeurt van vynutykh driehoeken met de verdieping in het centrum gesituerd door het terrein op ene directe lijn. Zodoende, iedere ruime driehoek zal op drietal gering, gedrag lijnen van de hoeken in het centrum onderverdelen. In het eerst geval kleine driehoeken volbrengen, en dan nemen erbuit schoeien van belangrijkste (ruim) van de driehoek. Werk maken direct reztsom met de wijzer kling begin met nadrezaniya twee geslachten van driehoek van de top wezen thema grotste verdieping waar. Whereat acuute hoek reztsa een aanvang nemen top, en weerhaak het meubileren naar mee een van de kanten van de driehoek. Het kant van de driehoek nadrezaiut tot toe kruising met ander kant.

 

Friz (104, b) bestaaatt uit twee eerst driehoeken geportretteerd op de schilderstuk 104, en door en terrein amalgameren. Daardoor srezaniya spant op twee abutting terrein van de driehoeken winst bevelled kam in de vorm van de pijl gesituerd mee friza.

Friz (104, in) bestaaatt uit twee driehoeken (vijg. 104, en, b), amalgameren door apices met twee directe en krivolineinoi kanten De apices van genomene erbuit driehoeken moeten samenvallen, om gelijkaardig uglublennost te hebben, alsmede de hangen van de vlakken van de verdieping.

Friz (104, g) bestaaatt uit rombov situeerde met betrekking tot het middellang. Zullen romby op twee driehoek onderverdelen, allen van hen erbuit nemen met de verdieping in het centrum. Friz winst met de rechtopstaand situeerde grebnyami-pijlen.

Friz (104, d) akkoord gaan volbrengen naar de schilderstuk.

104. Vырeзaнhe tрeуgльнhkoc рaзнogo chda: a - chdы tрeуgoльнhkoc; b - detaлh фрhзa, obрaзocaнныe tрeуgoльнhkamh c уgлуbлeнhem c ceнtрe: 1 - ceршhнa; 2 - ceнtр; 3 - ocнocaнhe; c - detaлh, obрaзocaнныe cohetaнhem tрeуgoльнhkoc c dcуmя прhmыmh h odнoй kрhaoлhнeйнoй ctoрoнamh; g - detaлh, obрaзocaнныe cohetaнhem tрeуgoльнhkoc c odнoй пряmoй h dcуmя kрhcoлhнeйныmh ctoрoнamh; d - detaлh, obрaзocaнныe cohetaнhem tрeуgoльнhkoc c tрemя kрhcoлhнeйныmh ctoрoнamh; c - detaлh, obрaзocaнныe узkhmh tрeуgoльнhkamh co ctрoнamh рaзнoй dлhны; f - detaлh, obрaзocaнныe mhнdaлechdныmh уgлуbлeнhяmh; з - рoзetkh hз tрeуgoльнhkoc

104. Vyrezanie treuglnikov verschillend type:
En - de types van driehoeken; B - details friza, onderlegd door de driehoeken met de verdieping in het centrum: 1 - top; 2 - centreren; 3 - stichting; In - detailleert, de onderlegd door de combinatie van de driehoeken met twee primymi en kriaolineinoi kanten; G - detailleert, de onderlegd door de combinatie van de driehoeken met ene directe en twee krivolineinymi kanten; D - details, de onderlegd door de combinatie van de driehoeken met drietal krivolineinymi kanten; In - details, onderlegd door smalle driehoeken met stronami verschillende lengte; Zh - details, onderlegd almondy uglubleniyami; Z - rozetki van de driehoeken

Friz (104, door hem) bestaaatt uit het een aantal van de asterisken, vpisannykh in de pleinen, allen van welk de diagonalyami schift op vier driehoek met de verdieping in het centrum. Tussen asterisken zullen verticaal grebni-pijlen formeren.

Driehoeken, limited door twee directe en krivolineinoi kant, en receptie van hen van de details (vijg. 104, in)

In deze driehoeken krivolineinaya kant misschien bossed en vognutoi, snijden erbuit deze driehoeken met de verdieping in het centrum. mak Nadrezy van het punt van de overtocht van de lijnen en zal van drie kleine driehoek formeren. Rezak, of kosyachok, de noskom een aanvang nemen het punt van de overtocht van de driehoeken. Spant besnoeien in het eerst geval met betrekking tot directe kanten, dan - met betrekking tot krivolineinoi. Krivolineinye de kanten van de driehoek maken direct reztsom met de wijzer kling of mes-kosyachkom waar. In smalle driehoeken spant kan worden erbuit hoekig reztsom gesneden.

Driehoeken, limited door ene directe en twee krivolineinymi kanten, en receptie van hen van de details (vijg. 104, g).

Krivolineinye de kanten van deze driehoeken ook kunnen vognutymi en bossed zijn. Ongeacht van de schikking van de kanten spant erin erbuit nemen met de verdieping in het centrum. In het eerst geval op de driehoeken nadrezaiut de inner geslachten van driehoeken, hoe werd hoger boven beschreven, dan foute kanten besnoeien, nemen erbuit schoeien en zachishchaiut krijgen artikel van de vervaardiging.

Driehoeken, limited door drietal krivolineinymi kanten, en receptie van hen van de details (vijg. 104, d).

De kanten van zodanig driehoeken kunnen bossed of vognutuiu vorm hebben. Kervend van hen weinig, dan onderscheidt van kervend van de driehoeken, limited door twee krivolineinymi kanten en ene direct. In het eerst geval nadrezaiut inner lijnen, en dan die kanten welk onwaarheid tegen accuraate hoeken. Rezaki gelden afhankelijk van krupnosti schilderstuk, van de diepte vyrezaniya en andere dit. Meer dikwijls gebruik hoekig rezets en mes-kosyachok.

Smalle driehoeken met komende hoek en de verschillende lengte van de kanten, receptie van hen van de details (vijg. 104, door hem). De kanten van de driehoeken kunnen aalwaardig en krivolineinye zijn. De driehoeken van zodanig type vooral wijd gelden in de voerend van geometrisch kervend. In overeenkomstig ordenend van de driehoeken winst prachtig reznye detailleert. Maak in het algemeen hoekig reztsami, en nadrezy - direct reztsami met de wijzer polotnami waar.

Almondy verdieping en receptie van hen van de details (vijg. 104, zh). Deze verdieping eigentijds twee billowy krivolineinye lijnen of de arcs van de lijkend op verbuiging met vynutoi spant. Nuanceer amandels met de compleet cannelure van de spant of met gedeeltelijk, wanneer rond de middelmaat van de amandels verblijf rombovidnyi of figurnyi raming. In dit geval spant niet srezaiut, en ze komt voorwaarts op de hoogte met het vliegtuig zagotovki. De gedeeltelijk cannelure van de spant hedenen op welke wijze driehoek is met komende hoek.

Complete almondy verdieping maken direct reztsom met de wijzer kling of mes-kosyachkom, alsmede door speciale podreznymi messen met gebekt canvas waar. Nosok reztsa stellen op een van konturnykh de geslachten van almondy verdieping zo in, om er beeindigen viel mee het punt van de overtocht van arcs samen. Pressend rezets, op zijn gemak gedragen zich het met betrekking tot foute lijn of met betrekking tot arc, niet terzijde afgeleid. Lijn gedrag naar het eind amandels, en dan rezets erbuit nemen.

Prorezav eerst arc, zagotovku povertyvaiut op 180° en precies ook besnoeien seconde arc. Zodoende, winst almondy verdieping met scherphoekig kanavkoi rond de middelmaat van.

Als in mindaline er is raming, dan ongeveer maken nadrezy, en dan - almondy verdieping. In de eiser in mindaline andere figurnogo raming vergroten boel nadrezov en voor eenvoudig instrument gelden figurnyi. Op de schilderstuk 104, z worden rozetki gemerkt: Om, plein en rombovidnaya.