Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

De vertalend van de schilderstuk, het uitbouwing of herleiden

 
 

Schilderstuk, het omlijningen, in de eerst plaats vertalen in kalku door zachte potlood, bal pen, veren. Inkt en mengsel het is aanbevelenswaardig om van zwarte kleur te gelden.

Schilderstuk vertalen zo (vijg. 98). Het is allereerst, bijstere inktkoker razglazhivaiut, bed op quitte tafel, grondslag, triplex, karton en repare door de knoppen. Van boven het bed kalku, raspryamlyaiut zijn, ook repare, en dan vertalen schilderstuk.

Te vergroten schilderstuk better alles door middel van vaten. Met het dit draaien op uitzicht schilderstuk van het boek uit, van de gedenkboek overdracht op kalku welk dan zal op de pleinen onderverdelen en somm. Vervolgens op het werkblad van papierene oorzaak zelfde boel van de pleinen welk ook sommen. De afmeting van de pleinen zijn aangewezen daarover, in hoeveel keer moeten uitbreiden of om schilderstuk te verminderen. Dan de hangt omlijningen van de schilderstuk van ieder vierkant van het origineel, namelijk van het vel kalki, overdracht op de pleinen van papieren vel, Van de nauwkeurigheid van perenoski lijnen met kalki de schilderstuk nauwkeurigheid af.

Schilderstuk op het werkblad van de krant, het gebruik voor het werk of overdracht op kalku welk en gebruik hoe aan het werk schilderstuk ontvangen.

Uceлhheнhe hлh уmeньшeнhe рhcунka пo kлetohkam

98. Uitbouwing of de vermindering van de schilderstuk met betrekking tot kletochkam

De schilderstuk vertaling op zagotovku.

Zagotovku bijstere goede dissel, bed erop kalku, razgladiv en bolstered boven in meerdere plaatsen door de knoppen. Beneden kalku podkladyvaiut carbo-krant en dan eindelijk repare door de knoppen. Door de potlood of chertilkoi (de spant van ferm rassen, zatochennaya, op welke wijze potlood) obvodyat de omlijning van de schilderstuk vertalend het op zagotovku (vijg. 99). Dan kalku en carbo-krant losbranden, en vertaalde schilderstuk in de noodzakelijkheid lapen.

Sabлoн dля пeрecoda рhcунka: 1 - mocthkh (heрнoe рырeзaюt)

99. Boetseer voor de schilderstuk vertaling:
1 - mostiki (zwart ryrezaiut)

Als noodzakelijke om meerdere lijkend op zagotovok waar te maken, dan better om gietvorm van kartonnen te fabriceren, van de vulling-krant, van de triplex, van doordringende grondslag of om goed zagotovku te benutten, van door alle middelen zachistiv zijn zoom, met betrekking tot welk later zal door de potlood zich gedragen.

In de gietvorm apparaat van de triplex, van het karton en andere materielen tussen de schilderstuk losse onderdelen moeten zogenaamd mostiki beschouwen. De zoom van boetseren, met betrekking tot welk wordt potlood verhuisd, moet sluik zijn, daarvandaan hen wordt zachistit shlifovalnoi shkurkoi aangeraad.

Oefeningen met betrekking tot de voerend van diverse kervend. Totdat om aan de eiser van reznykh details zich te begeven, wordt magister om buiten hun kleine grootte van de grondslagen van listvennykh de rassen van de bomen aangeraad aan, bijvoorbeeld lipy te zetten het mes.

Op zodanig zagotovkakh stameskoi of mes-kosyachkom kunnen worden elk schilderstuken of details, maar better alle geometrisch kervend volbracht: Drietal - en chetyrekhgrannye diepgaande lijnen, nogtevidnye porezki, loof, bessen, bloemen e.a.. Zagotovku voor de training nemen door de lengte 200, door de breedte 70 en lijvigheid 20 mm.

Wij willen de technologie beschouwen van het werk door het mes-kosyachkom, of rezakom (vijg. 100). Dissel zijn rondom, kervend, executeren door in het algemeen mes-kosyachkom. Neem het niet enkel voor cherenok maar ook voor de kling veroverende onderaan cherenka hand zo, om kling kwam voorwaarts van cabined palm op 30-40 mm, en pyatka whereat werd grotbezoeker gericht op. Dat deel van kling welk nemen door de hand, het is mogelijk obernut door izolyatsionnoi lint of doek.

teхнhka рabotы нofom-kocяhkom: a - хcatka нofa-kocяhka; b - dchfeнhe нofa cпeрed нockom; c - dchfeнhe нofa пяtkoй cпeрed; g - dchfeнhe нofa нockom cпeрed c koнce пodрeзkh лhнhh

100. De technologie van het werk door het mes-kosyachkom:
En - de griep van het mes-kosyachka; B - de motie van het mes voorwaarts noskom; In - de motie van steken pyatkoi voorwaarts door; G - de motie van het mes noskom voorwaarts tegen het eind podrezki lijn

Kosyachok nemen door de hand zo, om het zetelde betreffende zagotovke strikt overeind, en gedrag op ons. Nosok rezaka deuk in tolshchu zagotovki op noodzakelijke diepte, en pyatku pripodnimaiut op 1-2 mm. Als kosyachok gaat tyazhelovato, dan pyatku pripodnimaiut pobolshe.

Als nadrez niet skvoznoi, en beeindigen het dokhodit of abuts tegen uitgevoerde loodrechte lijn die tegen het eind nadreza pyatku daling in de spant op zelfde diepte, net zo nosok, en dragen kosyachok naar het eind of leiden van ons, en nadrez afhandeling noskom af.