Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Olify

 
 

Olify verdelen op naturalnye onder, uplotnennye, kunststof zuiveren tenue en kunststof modificeerde.

Olifa naturalnaya izgotovlyaetsya van lnyanogo of cannabic boter (tot toe 95%) met de aanvulling in de werkwijze van varki in de temperatuur 275°C margantsovo-plumbum-kobaltovogo sikkativa. Solliciteer de fabricage van buttery verven en voortplanting tot toe aan het werk (malyarnoi) konsistentsii gustotertykh, alsmede van het schilderstuk van het dak, van de deuren, van de boekbanden, polov, van de buitenste muren van van hout gebouwen e.a..

Olifa uplotnennaya (oxol) komt met de inhoud van de boter en sikkativa niet minder 55%, van en oplossend geneesmiddel (uaitspirita) niet elk meer 45% vrij. Solliciteer okrashivaniya inner vlakken, met uitzondering polov.

Olifa polimerizovannaya (IMS) is vervanger naturalnoi olify. Solliciteer inner en buitenst okrasok.

Olifa gliftalevaya izgotovlyaetsya van plantaardige boter, van glycerol en oplossend geneesmiddel (niet boven 50%). Solliciteer de voortplanting van gustotertykh verven, alsmede voor inner en buitenst okrasok met betrekking tot metaal, naar de boom, om aan te strijken.

Olifa pentaftalevaya ook, net zo gliftalevaya, izgotovlyaetsya van alkidnoi pek, daarvandaan dit olify naam alkidnymi. Gebruik en andere aard olif - slantsevuiu, polidienovuiu idr. Rasfasovyvaiut olify in de ondiepte collo, waarover nakleivaiut ontwikkeling met betrekking tot toepassing.