Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Krepezhnye producten, mebelnaya furnitura, glazen

 
 

Naar krepezhnym producten bijvoeglijke bepaling draadnagels, shurupy, schroeven, schuifsloten, skoby.

Spijkert onderdeel op de constructie, tarnye, oboinye, krovelnye, shtukaturnye e.a.. Breng tijdperk met de molteken en kegelvormige pet door.

Constructie draadnagels hebben verschillende lengte en breedte: Khodovye - 70-150mm of tot toe 250mm, tarnye - 25-80mm.

Oboinymi door de draadnagels door de lengte 8-25mm brengen doeken of andere materielen naar de spant (van obivka deuren, meubeltje en t aan. D.). De bonnets van hen schijnen te zijn verschillende vorm en schilderstuk.

Tolevye draadnagels met brede pet solliciteren striemend tolya of ruberoida in de bekleding door hen van tijdelijk dak op de draadnagels, veeleer dan op mastike. Hun lengte - 20, 25, 32 en 40mm.

Shtukaturnye draadnagels door de lengte 25-40mm solliciteren nabivki drani, namelijk bracings zijn naar van hout vlakken.

Shurupy algemeen solliciteren striemend van diverse apparata naar stolyarnym en mebelnym producten. Zij tijdperk brengen met de pet potainoi, polupotainoi, polukrugloi en shestigrannoi door. De lengte van hen - 7-120mm, lijvigheid - 1.6-10, de diameter van de pet - 3-20mm. Voor het gerief zavertyvaniya op de pet prorezana kanavka - shlits. Shurupy met potainoi pet zavinchivaiutsya in de spant zapodlitso met het detail vlak. Door hen krepyat lussen, kastelen en t. D.

De schuifsloten van verschillende lengte en lijvigheid solliciteren de bracer van losse constructies tussen elkaar, van vooral afneembare details op diverse meubeltje.

Skoby en ershi solliciteren de bracer van losse constructies, alsmede voor de ontmoediging breven op podkladkakh tijdens hen otesyvaniya. Ershami repare windows en dvernye dozen in de openingen baksteen, van shlakobetonnykh en andere gebouwen.

Apparata voor het windows en deuren - van deze lus, handelt, kastelen, schuifsloten, schuifsloten e.a..

Lussen windows en dvernye kartochnye solliciteren naveshivaniya casement en deuren. Iedere lus bestaaatt uit twee kaarten met sharnirom, en kaart - van een of twee plastinok. Voor de onderrichting van sharnira kaart izgibaiut zo, om opende voor de kern tussenvoeging. Lussen tijdperk brengen met zadelannym kern sharnira, polusharnirnye met de kern, zadelannym in een kaart, en met de kern genomene erbuit van sharnira door. Polusharnirnye lussen solliciteren dvernykh poloten of stvorok boekband welk het is mogelijk, pripodnyav, branden met de kernen sharnirov los. Lussen met sharnirnymi kernen, zadelannymi in de kaarten, gebruik voor casement, van fortochek en framug kleine grootte. Lussen met afneembare kern gelden, wanneer stvorku of dvernoe canvas het is onmogelijk pripodnyat erin snyatii. Deze lussen selecteren met betrekking tot de afmeting van dvernogo canvas of stvorki boekband, alsmede met betrekking tot de lijvigheid van hen van obvyazochnykh doellatten. Razzenkovku voor de hoofdletter shurupov maken zo, om hoofdletter waren in een vliegtuig met de kaart of op 0.25-0.5 mm utopleny erin. Deze lussen vrezaiut in de spant van het artikel van de vervaardiging (vijg. 5).

Petлh okoнныe h dceрныe kaрohныe: a - пetлh kaрtohныe c зadeлaнныm cteрfнem c шaрнhрe; b - пetлh пoлушaрнhрныe co cteрfнem, зadeлaнныm c odнoй kaрte; c - пetлh co cteрfнem, cынhmaющhmcя hз шaрнhрa

5. Lussen windows en dvernye karochnye:
En - lussen kartochnye met zadelannym kern in sharnire; B - lussen polusharnirnye met de kern, zadelannym in een kaart; In - lussen met de kern erbuit namen van sharnira

Behalve de voornoemd, gelden de waybills van de lus.

Handelt voor de deuren van verschillende vorm en grootte brengen tijdperk alle-metaal shtampovannymi en klepanymi, alsmede sbornymi van de boom, plastics, van het glas en t door. D. Voor buitenste deuren kies handelt elk meer zwaar, voor mezhkomnatnykh - gemakkelijk.

Handelt voor het windows kan van het metaal, plastics, van glazen zijn. De ingestellen van apparata algemeen wordt van een materieel volbracht en gelijk wordt geordend.

Alle hengsels en apparata reliably repare naar dvernym polotnam, van stvorkam shurupami noodzakelijke lengte.

Schuifsloten - eenvoudigst zapory zonder de oplossingen, brengen tijdperk dvernye en windows, van diversified constructies door. Dvernye schuifsloten vrezaiut in stvornuiu de zoom van canvas liet op dvupolnoi deuren. Schuifslot wordt fort rychazhkom ingestellen. De lengte van de schuifsloten: Bovenste - 370, lager - 230mm.

Windows schuifsloten nuanceren klein en lang met de kern in alle lengte stvorki. Kern povertyvaetsya (alle-in de ) of razdvigaetsya (samengesteld) van de hengsel ommezwaai.

De laatste tijd voor zakryvaniya stvorok boekbanden gebruik handelt-zavertki.

Kastelen voor de deuren van diverse constructies en afmeting brengen tijdperk vreznye en waybills, voorgaand dikwijls izgotovlyaiut automatisch zashchelkivaiushchimisya door.

Ostanovy wijd solliciteren casement welk laten een of anders open. Zij eigentijds van kriuchki verschillende types welk krepyat naar de doos en stvorke. Ostanovy stremen willekeurige ontdekking of stopzetting stvorok en daarmede van raskalyvanie glas en het vypadanie.

Mebelnaya furnitura verschilt door de ruimere varieteit van de vormen en afmeting, dikwijls is gebruikt voor artistieke otdelki producten. Naar het meubeltje bijvoeglijke bepaling diverse lussen, kastelen, zashchelki, handelt, knoppen, kliucheviny, styazhki e.a..

Glazene listovoe solliciteren ostekleniya diverse boekbanden. Het glas van izgotovlyaiut verschillende lijvigheid en grootte. In de lijvigheid 2 en 2,5 mm de kleinste afmeting van glazene - 500x400, grotste - 1300x750 en 1550x750mm, in de lijvigheid 3 en 4mm kleinste afmeting - 600x400, Grootst-1800x1200 en 2200x1300mm, in de lijvigheid 5 en 6mm kleinste afmeting - 600x400, grotste - 2200x1600mm.