Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Klei

 
 

Gliuteinovye klei (mezdrovyi en benig) - van het dit klei dierlijke oorsprong.

Mezdrovyi kleefstof izgotovlyaiut van mezdry podkozhnogo stratum shkur beest, alsmede van obrezkov en otkhodov rauwe shkur, benige kleefstof - van obezzhirennykh en gekuist van postoronnikh de mengingen van het gebeente, kopyt, van de toeteren. Gliuteinovye klei meer geregeld bezoeken vrijlating droogmaken in de tichels door de lengte 150-200, door de breedte 80-100, door de lijvigheid 10-15mm, alsmede in de vorm krupy of cheshui (elk meer handig in de toebereiding - sneller nabukhaet).

Benige kleefstof vrijlating en in studneobraznom schrijven machine, galertoi. In deze kleefstof door alle middelen voegen ontsmettingsmiddelen toe. Van galerty zonder de moeilijkheid om kleevoi verdunning te koken. De kleur van plitochnogo kleefstof vertrouwende de compositie van rauw materieel-van ontsteken barnstenen - tot toe donker-bruin. De kleefstof van superieur kwaliteit - steklovidnyi, ontsteken, veeleer dan mutnyi, strijken uit, veeleer dan krullend en t. D., In de beenbreuk zal van arris formeren.

Izgotovlyaiut klei vier merken: Superieur, eerst, seconde en derd.

Gliuteinovye klei wordt opslag in dorre geventileerde huisvesting aangeraad aan. In de temperatuur van de lucht niet overtreffen 15°C galertu lang op te slaan zullen niet aangeraad worden. De weinig van de kleefstof kan worden in de koelkast opgeslagen.

Kazeinovye van klei eerst en seconde merken izgotovlyaiut van casein (obezzhirennogo tvoroga), gashenoi apprise, ftoristogo natriya, van blauwe stenige en aardolie.

Plak vrijlating van twee postzegels: "Extra" (In -107) en "Omstreeks" (gebruikelijk). In de postzegel kleefstof "Omstreeks" blauwe steniging introduceren niet, casein gebruik van de seconde merk.

Kleefstof de eenvormige menigte presenteert van gelige-witte kleur zonder de insecten en lichinok.

Opsla kleefstof in dorre geventileerde huisvesting in de temperatuur van de lucht niet overtreffen 30°C, anders zo het de eigenschappen verliest. In 5 maanden van de opslag beschouwend met de dag van de opbrengst, kleefstof moet op prochnost agglutination checken.

Kunststof klei (karbomidnye, melamino-mochevino-formeel-degidnye e.a..) Gribostoiki en vodostoiki, eigen ruim prochnostiu agglutination. Vrijlating firma, pastoobraznye, vocht, poroshkoobraznye. Voor benuttend van de kleefstof noodzakelijk om met de ontwikkeling met betrekking tot het toebereiding en de methodes van agglutination te maken kennis.

Epoxidnye klei bestaanan uit polymer, van oplossend geneesmiddel (etilovyi animo in de overgaanen met de aceton) en plastifikatora (dibutilftalat). Deze kleefstof is alomvattende - eigenen hoog prochnostiu agglutination zonder hogedruk in zapressovke, maar de voorzichtige toebereiding vergt van plakten vlakken aan. In de temperatuur van de lucht 20°C verkalkt voor 24 ch, in 60°C - 4ch, en in 120°C - 2ch.

In benuttend van deze kleefstof tvloeit om kandidatenlijsten voor, genoemd op de verpakking te volbrengen.

In de eiser van otdelochnykh werken gelden diverse otdelochnye materielen: Olify, pigmenty, buttery verven, tandglazuur, vernissen en politury, krasiteli en protravy, sikkativy, porozapolniteli.