Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Inner otdelka (onderdeel 2)

 
 

Bulkheads zijn en panelen. Stolyarnye bulkheads en panelen - dit gemakkelijke, niet lager muren, verdeeldhei brengende kamer tussen hoofdstad muren hierine verdieping op losse huisvestingen of kamers.

Met betrekking tot de voerende zij kunnen shchitovymi zijn, namelijk agglutineren van los prifugovannykh met betrekking tot de zomen van de grondslagen, of filenchatymi, namelijk volbracht met betrekking tot type filenchatykh dvernykh poloten.

Bulkheads in de vorm van de beschuttingen izgotovlyaiut op de fabrieken, van het overblijfsel van de types - op de werkplekken door de machten van de magisters of zastroishchikov. Bulkheads maken van diverse constructies geldende spant met eenvoudige structuur en navolgend schilderstuk buttery en andere verven of de spant van waarde rassen met navolgend lakirovaniem en polirovaniem.

Bulkheads kan dokhodit tot toe plafond nietwaar dokhodit tot toe het op enkel afstand, alsmede zijn helemaal osteklennymi of osteklennymi op 2/3 hoogtepunten.

Vestig hen op de seks of op de grondslagen van noodzakelijke breedte. Bulkheads krepyat om en plafond shurupami of door de draadnagels van overeenkomstige lengte te seksen. Op de bodem bulkheads door alle middelen vensterraam door de plinten, en boven - galteliu. Correct en inktkoker accommodeerde bulkheads huisvesting versieren.

Deuren in bulkheads naveshivaiut op de paardenstal of naar obvyazkam. Beschuttingen koppelen tussen elkaar tussenpersoon stoikami bolstered verhogen tussen muren door de seks en plafond of tussen horizontale doellatten geadapteerde tussen muren. Openingen tussen schermt dichtbegroeid nashchelnikami af.

Deuren voor bulkheads izgotovlyaiut ook gemakkelijk, van gelijk materieel, als bulkheads. Behalve bulkheads naar binnen huis gelden panelen (vijg. 89).

Ctoлярныe пeрegoрodkh h пaнeлh: a - kaрkacнaя; b - щhtocaя фaнeрocaннaя gлухaя; c - фhлeнhataя gлухaя; g - фhлeнhataя, hacthhнo octeлkннaя, нo doхodящaя do пotoлka; d - фhлeнhataя, octekлeннaя нa пoлochну ccoeй cыcotы, нe doхodящaя do пotoлka; e - фhлeнhataя пaнeль

89. Stolyarnye bulkheads en panelen:
En - karkasnaya; B - shchitovaya fanerovannaya dove; In - filenchataya dove; G - filenchataya, deels ostelknnaya, maar dokhodyashchaya tot toe plafond; D - filenchataya, osteklennaya op de half van het hoogtepunt, niet dokhodyashchaya tot toe plafond; Door hem - filenchataya paneel

Karkasnye bulkheads eenvoudiger, dan filenchatye. Zij bestaanan uit karkas en Basken (vijg. 89, en). Zamel karkas op de draadnagels van de doellatten diverse secheniya, maar meer dikwijls door de lijvigheid 25-32 mm, door de breedte 50-80 mm in. Op de verdieping en plafond strikt op de vertikali krepyat doellatten, waartegen moeten abut van de paardenstal karkas, tussen vertikaale stoikami pribivaiut horizontale doellatten.

Oblitsovyvaiut bulkheads van beide leden door de triplex-perekleikoi, drevesnovoloknistoi door ferm bord, gipsovoi door dor gips (door de werkbladen). Baskisch pribivaiut naar stoikam en obreshetke karkas door de draadnagels, bonnets welk het is aanbevelenswaardig utopit in tolshchu materieel, om zij niet gekomen voorwaarts in okrashivanii.

Voor zvukonepronitsaemosti naar binnen karkas gestoken, van twee of meer strata van drevesnovoloknistykh izolyatsionnykh borden welk moet supercede aansloot plaatsen voorgaand. Plaatsen primykaniya van de borden naar de doellatten van het karkas door bijstere inktkoker promazat zuiveren gipsovym dough. Als er zijnen opilki en alabaster, toen het is mogelijke otlit gipsovye de borden van noodzakelijke lijvigheid van de battens van de vorm afgerekend. Proseyannye opilki snel en zorgvuldig jumble met alabaster van de berekening 1 deel van alabaster en 3 onderdelen opilok. Kreeg mengeling zatvoryaiut door het water en bed in de vormen. Na vysykhaniya bord tussenvoegsel in de openingen van de afrastering, repare door de draadnagels en promazyvaiut shvy gipsovym dough. Het is tevens, van shlakovaty of steklovaty het is mogelijk sshit maty beddengoed materieel tussen twee strata dichte kraft-krant of door de werkbladen van kartonnen.

Zasypka opilkami ondoeltreffend, omdat zij usykhaiut, zitten omlaag, daardoor wat wordt zvukonepronitsaemost borden beschadigd. Voilok met betrekking tot zomen pribivaiut naar de doellatten van het karkas, preliminarily antimolevym compositie en bijstere inktkoker prosushiv geweekt.

Voor voiloka kan worden porolon of andere nezvukoprovodnye kunststof materielen gegolden. De voorkant van karkasnykh bulkheads verf door buttery of andere verven, okleivaiut oboyami, door de film en krant met texturnoi voorkant, alsmede door faneruiut de decoratieve rassen van de boom.

Triplex-perekleiku en drevesnovoloknistye borden krepyat door de draadnagels, door alle middelen utaplivaya bonnets, dan zamazyvaiut shpaklevkoi, zachishchaiut, podmazyvaiut olifoi en verf.

Shchitovye fanerovannye bulkheads maken gemakkelijk karkasnymi met Bask triplex of andere materielen. Karkasnye beschuttingen maken van noodzakelijke grootte en strikt in ugolnik waar. Voor karkasnykh beschuttingen gelden drevesnostruzhechnye borden, hen ook oblitsovyvaiut.

Voor pridaniya de bulkheads van overeenkomstige knapheid ruime panelen snijden op losse doellatten (vijg. 89, b). Het lagere deel van beschuttingen elk meere monding maken, bovenste - half als vroeg zo. Tussen funderen onderdelen de battens van zwarte kleur. Richt bulkheads of op de seks, of op bedded eronder grondslagen op. Op de bodem vensterraam door de plint, en boven krepyat galtel.

Om te seksen, naar het plafond of muren bulkheads krepyat door de draadnagels of shurupami, ook krepyat bulkheads naar het karkas, als beschuttingen tussen stoikami oprichten. Alles styki dichtbij raskladkami of nashchelnikami. Raskladki gelden sluik of profiled met kalevkami. Kleur raskladok misschien lijkend op met de beschuttingen of andere.

Filenchatye bulkheads houden hoe van de gedeeld filenchatykh deuren in, de breedte van hen is aangewezen op de huisvesting lengte. Bulkheads dove maken, dokhodyashchimi tot toe plafond (vijg. 89, in) en in de noodzakelijkheid van de luchtverversing van de huisvestingen - niet dokhodyashchimi tot toe plafond, algemeen op 500 mm.

Op de schilderstuk 89, in wordt bulkhead houdend hoe van twee deuren, allen van welk, in zijn zwenk, - van vier filenok, bovenste - van filenok, de meest klein met betrekking tot grootte gemerkt. Lager filenki maken gebruikelijk, protrusive van de doellatten obvyazki of op een hoogte ermee. Zij kunnen van gebruikelijke lijvigheid zijn, maar met de schikking van de structuur van de spant, als merkten op de schilderstuk. Het is prachtig, wanneer iedere toerbeurt filenok verschilt door de spant structuur.

Op de schilderstuk 89, g, d, worden twee bulkheads, niet dokhodyashchie tot toe plafond gemerkt. Een daarvan osteklena gedeeltelijk, ander - op de half van het hoogtepunt welk bevoorraadt goede opheldering en de luchtverversing van de huisvestingen. Filenki plein en langwerpige vorm op de bodem krepyat om, en boven - naar horizontale doellat gesituerde tussen twee muren en stoikami te seksen.

In de noodzakelijkheid in bulkheads de deuren beslechten van precies zelfde vorm, hoe op bulkhead.

Panelen de muren versieren van de huisvesting, impart hen kapitalnost en op gelijke tijdperk de mankementen verhullen van het vlak of lagen armatuur. Panelen izgotovlyaiut van de dorre spant van eerst merk zonder tekent kloten van de bok en door zarazheniya tor-drevoedom. Panelen volbracht van de pijnboom, eli, asps, verf, van de spant met prachtige structuur - lakiruiut en Pools.

Panelen shchitovye of filenchatye (vijg. 89, door hem) izgotovlyaiut als bulkheads. Instel hen back moet naar de muur of met enkel otstupom van haar steunen. Het is better om paneel niet op de seks, en op de grondslag in te stellen. Op de bodem paneel dichtbij door de plint, en boven - galteliu of karnizom. Krepyat door de draadnagels, als muren gvozdimy, in andere muren van probivaiut opening, vbivaiut kurken, en dan vbivaiut draadnagels of speciaal shtyri. In het algemeen hoogtepunt van de panelen overtreft niet 2/3 hoogtepunten van de huisvesting.

De plaatsen van de verbindingen van de panelen zorgvuldig podgonyaiut, openingen dichtbij raskladkami.