Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Inner otdelka

 
 

Vystroennye huizen monsteren zowel daarbinnen als buitenzijde uit. Voor otdelki naar binnen huis gelden meer dikwijls dorre wondpleister of triplex, panelen; Windows openingen ordenen prachtig, maar strijken nalichnikami uit, waarmee zonder de moeilijkheid kunnen worden geschrappen stof nemen.

Ab extra stenige en baksteen huizen oshtukaturivaiut, verf, oblitsovyvaiut door de tichel, van hout ook oshtukaturivaiut, oblitsovyvaiut, maar meer dikwijls stuwing door de boom. Obshivka ab extra niet enkel versiert huis maar ook uteplyaet het, bewaart voor van de vernietiging.

Om thuis van node na navolgend okonopachivaniya, niet in het verleden uit te monsteren dan door jaar en een half, en better twee na de constructie, namelijk na de compleet sediments van de muren. In otdelke huis tot toe de sediments van de muren is mogelijk van vzdutie obshivki of navisanie muren overheen stoyakami.

Huis ab extra versieren ongedeeld of reznymi nalichnikami en karnizami, om het het diverse barrieres maken. Als vozvodimyi huis zal uitmonsteren, dan naar de dissel brevna van inner en buitenst kant zal niet aangeraad worden.

Otdelka plafonds. Nakat of indiening volbracht exact, dek door de werkbladen van de triplex-perekleiki of dorre wondpleister geldende draadnagels. Laakt koppeling op het midden plastin nakata of op het midden van de grondslag van de indiening. Openingen tussen plastinami nakata dichtbij door de doellatten van noodzakelijk vorm of door zamazyvaiut gipsopeschanoi mengeling. Preliminarily dolotom brengen gering shchepu makend de noodzakelijk roughness van het vlak op. Dan prigotovlyaiut kleine gedeelte gipsopeschanoi mengeling (1 deel van alabaster en 2-3 delen van dor zand). Mengeling jumble, zatvoryaiut door het water tot toe gustoty dough en vmazyvaiut verdunning in shvy, razravnivaya zapodlitso met nakatom. Na vysykhaniya zamazki scheep gaan op obshivke plafonds.

Otdelka muren. Voor obshivkoi is aanraadden aan checken van gorizontalnost en vertikalnost muren, in de noodzakelijkheid om te corrigeren. Als de muren van huis oseli, shvy of pazy tussen brevnami nasekaiut dolotami verheffing shchepu. Verdunning gipsopeschanoi mengelingen zamazyvaiut shvy, razravnivaya hen op de hoogte van voorst breven, omdat brevna van inner kant door alle middelen otesyvaiut, om muren waren zelfs. Waarna op welke wijze verdunning podsokhnet, begeven zich op obshivke plafond. Obshivaiut muren op een hoogte met protrusive zomen van het windows en dvernykh dozen. Krepyat door obshivku draadnagels door de lengte 20-30 mm welk zabivaiut door 250 mm van de elkander in chequered orde. De bonnets van spijkert het is aanbevelenswaardig utopit in tolshchu triplex of dorre wondpleister, preliminarily hebb maakte razzenkovku. Obshitye muren en plafonds bereiden beneden het schilderstuk toe of okleiku oboyami, en dan stellen op de plaats van de plint en nalichniki in.

Apparaat karnizov. Izgotovlyaiut van dorre spant, van verschillend hoogtepunt, van kalevkami of ander profiel, op de tijdperken in de vorm ongedeeld galteli met een of twee remeshkami (vijg. 87). Krepyat galtel door de draadnagels, utaplivaya bonnets in tolshchu spant, zabivaya door 700-1000 mm.

Kaрнhз-gaлteль: 1 - пotoлok; 2 - gaлteль; 3 - cteнa

87. Karniz-galtel:
1 - plafond; 2 - galtel; 3 - muur

Als plafonds zullen okleivat witte krant of oboyami, toen hen preliminarily verf belilami. Oboi op de muren en plafonds moet back moet abut aan de zomen galteli steunen.

Aanmaak en installatie nalichnikov. Nalichniki versieren windows en deur openingen, tevens, zij zaryvaiut opening tussen dozen en muren. Izgotovlyaiut hen van de spant van naaldendragende rassen, minder dikwijls listvennykh. Door de industrie vrijlating uitstrijken en smal nalichniki, landelijk aannemersbedrijf kan van nalichniki elk breedte met diverse kalevkami op voorst fabriceren. Stel nalichniki naar binnen huisvesting van drie kanten (met oppere en zijdelings) in. Lateraale kanten moeten back moet abut aan podokonnoi grondslag steunen. Dvernye nalichniki ook stellen van drie kanten (vijg in. 88).

Haлhhнhka dля okoн h dceрeй: a - нaлhhнhkh; b - уctaнocka okoнных нaлhhнhkoc; c - coedhнeнhe нaлhhнhkoc c уgлaх; g - нaлhhнhkh dля dceрeй: 1 - пodokoннhk; 2 - нaлhhнhk; 3 - koрobka; 4 - пeрeплet; 5 dceрь; 6 - bруcok dля kрeплeнhя k нemу docok; 7 - dockh пeрegoрodkh; 8 - tуmbohka; 9 - плhнtуc cнhзу dceрh

88. Nalichnika voor het windows en deuren:
En - nalichniki; B - installatie windows nalichnikov; In - verbinding nalichnikov in de hoeken; G - nalichniki voor de deuren: 1 - podokonnik; 2 - nalichnik; 3 - doos; 4 - boekband; 5 deur; 6 - doellat voor beukend naar hem van de grondslagen; 7 - de grondslagen van bulkhead; 8 - nachtkastje; 9 - de plint op de bodem van de deur

Izgotovlyaiut nalichniki zo. Dorre grondslagen (tes) door de lijvigheid tot toe 30 mm, door de breedte 75-150 mm dissel rondom. Nalichniki altijd moeten van shire de doellatten van de doos op 25-50 mm zijn. Op de overzijde nalichnikov kies paz of zuivering door de diepte niet boven 2 mm welk moet niet dokhodit tot toe zomen op 10-15 mm. In dit geval nalichniki plotnee prilegaiut naar de doos en muren. Van voorst nalichnikov selecteren van kalevki noodzakelijke vorm en grootte. Vystrogav overeenkomstig zagotovku, zijn gesneden op de aanbetalingen van noodzakelijke grootte.

Inner nalichniki voor het windows en deuren in de hoeken koppelen "op ons", voor wat hen srezaiut in stusle of op malke hoek-wijs 45°. Veilig nalichniki in de hoeken door de draadnagels, of die verreweg better, vstavnymi dichtbij breeuwt of kleverig "op ons", in poldereva, of dichtbij direct breeuwen, of vstavnym breeuwen.

In de hoeken van het detail nalichnikov moet op welke wijze het is mogelijk plotnee abut bij elkaar van en indien korobleniya spant plaats stykovaniya moet niet verruimen. Eerste beginselen kalevok moet exact abut bij elkaar.

Nalichniki op de plaats stellen op de draadnagels zonder de kleefstof in. Draadnagels gelden door de lengte 75 mm, vbivaiut door 400-500 mm van elkaar, utaplivaya bonnets in de spant. Krepyat nalichniki of back moet naar de voorkant van de doos steunen, of met otstupom van haar 5-20 mm afhankelijk van die, in wat kant stvorki openstelen.

Nalichniki op het windows openingen moeten back moet abut aan podokonnoi grondslag, op dvernykh - of dokhodit tot toe seks nietwaar dokhodit tot toe het op 200-300 mm steunen. Dit verhuurt om nachtkastjes, de namelijk elk meere vette intervallen van de grondslagen, vlot vystrogannye, zonder kalevok in te stellen. Nachtkastje behoedt bodem nalichnikov van de gezwind iznosa. Indien perestilki polov of andere instandhouding rechtvaardig om nachtkastje af te doen, niet scheiden nalichniki.

In de tegenwoordigheid van het nachtkastje van de deur inkoop elk meere prachtig type. Nalichniki richten op de plaats na naveshivaniya deuren, dan van pribivaiut plint op.