Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Verven. Pigmenty dor

 
 

Pigmenty presenteren mineraal (natuurlijk) en kunstmatige doordringende gruisen. Eigen volgende eigenschappen: Proseivaiutsya door bolter 1482 openingen op 1sm2; Worden in het water niet opgelost, boter en andere oplossend geneesmiddelen, door kleine tijdsverloop osedaiut op de bodem, en op het vlak verblijf water zuiveren, boter of andere oplossend geneesmiddel; Wijziging gaat beneden de handeling van de zon en in het veelvoud uvlazhnenii.

Van pigmentov, verscheiden met het krijt, prigotovlyaiut diverse waterig (kleevye), calcareous of andere okrasochnye composities..

Buttery en emalevye kleurt. Presenteer mengeling pigmentov met olifoi kregen daardoor lang peretiraniya op speciale machines of bal molens tot toe zeer doordringende toestand. Verven vrijlating gereed naar het gebruik of gustotertye. Tot toe aan het werk viscositeit van gustotertye verf razvodyat olifoi, op de tijdperken met de aanvulling sikkativa, van turpentine of andere oplossend geneesmiddel.

Op hangende verf er is ontwikkeling indicerend, voor wat types van werken ze wordt benoemd, alsmede hoeveel wordt op 1m2 en termen vysykhaniya genodigd hebben.

Noodzakelijk om zich te herinneren die in de vermenging pigmentov met olifoi in het thuis voorwaardes winnen de buttery verven van zeer ondergeschikte kwaliteit.

De weinig pigmenta kunnen kunan bij in tertye buttery verven voor podtsvetki. Zodanig verven is aanraadden aan gelden slechts voor inner werken.

Emalevye verven (tandglazuur) izgotovlyaiut van pigmentov van en buttery vernissen ook door middel van lang peretiraniya, vergeleken met buttery schildert eigen handelswaar glyantsem. Emailleer vrijlating van verschillende kleuren, van de titels, voor inner en buitenste werken, alsmede voor okrashivaniya boom, van het metaal en t. D.

Behalve buttery emalei gebruik spirtovye, nitrotselliuloznye, nitrogliftalevye e.a.. Per hangende tandglazuur er is ontwikkeling met betrekking tot zijn toepassing,

Gruntovki, shpatlevki, zamezki. Gruntovki - deze vocht okrasochnye composities, bijvoorbeeld buttery verf verschillend gustoty. Gruntovkami in het algemeen dek shpaklevannye en andere vlakken. Met betrekking tot vysokhshei gruntovke artikel van fabriceren verf.

Shpatlevki - testoobraznye menigtes, prigotovlyaemye op de kleefstof, olife, vernissen en t. D. Hen veroorzaken op prooliflennuiu vlak voor de alignement van diverse mankementen of pridaniya ruimer gladkosti. Shpatlevki kan witte zijn en kleur, erin introduceren dorre of tertye verven. Voor best vysykhaniya in shpatlevki voegen bystrovysykhaiushchie oplossend geneesmiddelen, klei e.a. toe.

Zamazki - elk meere dikke menigtes, dan shpatlevka. Prigotovlyaiut algemeen van olify en dor tonkoseyanogo krijt verwarrend op het quitte vel van de staal, plastics, van de triplex. Voor podtsvetki voegen pigmenty of tertye buttery verven toe. Afhankelijk van wijzende zij kunnen dik en vocht (postelnaya zamazka) zijn.

Solliciteer obmazyvaniya faltsev boekbanden na de glazene tussenvoeging.

Vernist en politury. Dit vocht plenkoobrazuiushchie substanties in diverse oplossend geneesmiddelen, bekwaam om na de toepassing op het vlak firma briljant of matovoe strijkend toe te laten. Voor de fabricage van vernissen en politur noodzakelijke oplossend geneesmiddelen: Animo, olifa, van de boter en pek.

Spirtovye vernissen prigotovlyaiut van het animo en gooit. Vooral wijd gelden etilovyi animo (zeer yadovit) en shellakovuiu pek, dikwijls met de toevoeging kanifoli. Vernissen vysykhaiut zeer snell.

Buttery vernissen eigentijds de verdunning van de pek in vysykhaiushchikh maslakh en in oplossend geneesmiddelen met de toevoeging sikkativov. Deze vernissen vysykhaiut voor 48ch en zelfs verreweg meer. Voor de versnelling vysykhaniya in de vernissen voegen niet boven 7-10% sikkativov van de boter menigte toe. Nuanceer vernissen ontsteken 4, 5, 7 en donker 4t, 5t en 8t. Vernissen 4, 4t sokhnut 36 ch; 5, 5t - 48; 7, 7t - 24ch. Voor strijkende polov wijd gelden vernis N350.

Nitrotselliuloznye vernissen (nitrolaki) prigotavlivaiut van lakovogo koloxilina verschillende postzegels, van de pek en plastifikatorov in de overgaanen met vluchtige organische oplossend geneesmiddelen.

Deze vernissen snel vysykhaiut latende tamelijk ferme en paardenstal verende films welk kunnen worden gefatsoeneerd. Schijn te zijn doorzichtige koude en verhite toepassing; Matiruiushchie, van kislotnogo verkalking - doorzichtig. Wijd solliciteren otdelki diverse stolyarnykh producten.

Behalve de voornoemde vernissen gebruik poliefirnye, poliefir-maleinatnye, poliuretanovye, perkhlorvinilovye e.a..

Politury - deze vloeiende vernissen samengestelde uit fatsoenerende pek. Spirtovye politury prigotovlyaiut van het animo en shellaka meerdere kleuren: N 13 - hazelaar, N 14 - donker-bruine, N 15 - rode-karmijnrood, N 16 - cherno-blauw. Gelden iditolovuiu en nitropolitury.