Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Agglutination (ch. 2)

 
 

Kunststof klei. Dit klei eigen bepaalde voordelen voor andere kleyami. Zij vodostoiki, gribostoiki, dragen receptie ontzagwekkend kleevogo shva bij. In dat tijdperk enkel van hen eigen verhevene vrednostiu en stugheid kleevogo shva. Zij brengen tijdperk firma, poroshkoobraznymi, pastoobraznymi, vocht en plenochnymi door. Worden in het water, animo, vloeistof in fijne druppels in een andere opgelost. Enkel van kleev verkalken ook vertragen. Rasfasovyvaiut door kleine gedeeltes sluitende ontwikkeling met betrekking tot toebereiding en toepassing.

De regimes zijn van agglutination. Naar de agglutination van de producten voortvloeit om ruime aandacht te betalen, omdat hieruit hangt hen prochnost af. AanPlakten vliegtuigen moeten dicht prilegat bij elkaar. Niet ontzagwekkend agglutination wordt in de vervuiling van de plaatsen skleiki, niet eenvormige toepassing kleevogo van de verdunning en ontoereikende aandrang in de druk gezien. Het is tevens, op prochnost agglutination vliyaiut de kwaliteit van de materielen, hun vochtigheid en de methodes van de opslag. Voor de vermijding korobleniya zagotovok strozhku tvloeit om voor maar meteen voor agglutination waar te maken. De spant van verhevene vochtigheid het is onmogelijk om aan te plakken. Best wordt spant door de vochtigheid 7-10%, en triplex en shpon - buiten 5% beschouwd. Vlakken voor agglutination moeten vlak zijn.

Agglutination benig en mezdrovymi kleyami. Whereat voortvloeit om volgend regime te verrichten: Temperatuur binnenshuis moet niet onderaan 18°C zijn; De temperatuur van de spant - niet onderaan 18°C; De aandrang waarde in zapressovke - 3-8 (plast, zoom) en 2-3 kgs/sm2 (polutortsy); Zetsel onder druk in de temperatuur 18-20°C - van 3 tot toe 6ch; Zetsel na zapressovki shipovykh verbindingen - niet minder 2ch. Voor de uitbouwing prochnosti en de versnelling van bakkend van kleevykh verbindingen wordt aangeraad podogrevat agglutineren details tot toe temperatuur niet boven 60°C. Lijvigheid kleevogo shva moet 0.08-0.15 mm gaan over.

In handmatig namazyvanii door de kleefstof van kleine vlakken gelden lubyanye kisti, van ruimere vlakken - monding shchetinnye.

Lubyanye kisti maken zo. Snijd erbuit vette homp lipovogo pli eiken luba. Srezaiut van ieder eind dop op de lengte 5-10mm, steken zodanig zagotovku in verhit water en na rasparivaniya onthaal door de hamer, nanosya met betrekking tot het stakingen tot toe compleet razmolachivaniya. De voetspooren van de dop stalen en laten slechts lub. In agglutination het is onmogelijk te smoorhi schoeien ten 40°C, omdat ia het zal dorre plekken vormen. Dit wekt daarvandaan dat dorre en verhite spant snel absorbeert onderdeel vlagi van de kleefstof.

In de spant temperatuur onderaan 15°C kleefstof slecht aanplakt, omdat dringt niet de porien van de spant binnen en alles behalve door helemaal vydavlivaetsya breeuwt van proushiny. Voor zapressovkoi aanplakte zagotovki wordt namazat kleevym door de verdunning aangeraad, te weerstaan 2-3min (stelen zetsel) open, dan om te koppelen, maar niet zapressovat, en om ongeveer op 3-5min (gesloten zetsel) en slechts volgend zapressovat toe te laten. Zetsel draagt vpityvaniiu kleevogo verdunning in de porien van de spant bij. Het is tevens, in de ontluiken zetsel deels wordt vlaga en kleevoi verdunning chut zagustevaet onderkennen die vermindert de spant vochtigheid. Openstel zetsel is aanbevelenswaardig, wanneer gelden vocht kleevoi verdunning.

In de verkorte temperatuur van de lucht openstelen zetsel kan leiden tot rudimentair zastudnevaniiu kleefstof welk te veronderstellen het is onmogelijk. Zullen niet aangeraad aan de term beknoten van zetsel stelen, omdat verminderings van prochnost agglutination open. Zapressovannye producten weerstaan niet minder 3ch.

Proushiny en breeuwt namazyvaiut door de kleefstof met betrekking tot alle kanten. Op de tijdperken stolyary ongedeeld obmakivaiut breeuwt in kleevoi verdunning en schuiven hen in proushiny in.

Agglutination kazeinovymi kleyami. Temperatuur binnenshuis moet niet onderaan-12°c in staat zijn. Kleevoi verdunning oorzaak op een van aangeplakte vlakken, en dikwijls op de beiden vlakken, maar door doordringend stratum, om de structuur van de spant nauwelijks prosvechivalas skvoz de stratum van de kleefstof. Twee doordringend stratum van de kleefstof moet bedragen stratum veroorzaakte voor een toelating.

De term van de zetsel van de kleefstof na de toepassing tot toe zapressovki (namelijk keer van stelen en gesloten zetsel) - niet boven 4-6min open. Shipovye en polutortsevye verbindingen weerstaan onder druk (in de rechtbank-nietjes, vaimakh, khomutakh) 6-8ch, en na zapressovki - 6-12ch. Voor de nader behandeling na zapressovki de verplichte zetsel van het artikel van de vervaardiging-20-24ch. De onkost van aan het werk kleevogo verdunning op 1m2 brengt tijdperk verschillend door. In verwerkend van de producten, agglutineren kazeinovym door de kleefstof, wegens de tegenwoordigheid erin van de firma kaltsievykh zout instrument snel tupitsya.

Agglutination kunststof kleyami. Vele kunststof klei in indoor en verhevene temperatuur vereelten ook vertragen. Daarvandaan erin voegen speciaal otverditeli toe. Aandrang in zapressovke afhankelijk van beschikking aangeplakt zagotovok brengt tijdperk 3-12 kgs/cm door 2. De tijdsduur van agglutination - 24-50ch.

Na het werk kistochku tvloeit bijstere inktkoker promyt en prosushit voor. Als deze wil niet maken vroegtijdig, toen ze pridet in unfitness.

Szhimy gold in agglutination.

Constructies szhimov solliciteerden de druk van de details in agglutination, behoorlijk wat. Op de schilderstuk 22 wordt meerdere de meeste ongedeeld welk zonder de moeilijkheid om van breven gemerkt, van de doellatten of grondslagen te fabriceren. In fanerovanii gelden khomutovye (in de vorm van de brief п) rechtbank-nietjes. Zij kunnen van hout of metaal zijn. Zonder szhimov het is onmogelijke strakke om diverse producten aan te plakken.