Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

De toebereiding van het vlak van schoeien

 
 

In de werkwijze van de toebereiding van het vlak van de spant beneden lakirovanie en polirovanie volgende operaties volbrengen: Zachistku, shlifovanie, verhuizing vorsa, blonderend en obessmolivanie. Van de skilful voerend van deze operaties hangt van de finale otdelka artikel van de vervaardiging af.

Zachistku maken shtiftikom waar, mes welk zorgvuldig knarsen en pravyat op oselke; Dan ostree steken door, des te better. Gorbatik stellen van de kling (zhala) op een afstand 0.5 mm, niet bovenstaand in. Na zachistki het vlak van de spant moet zelfs zijn en strijken.

Als erop zullen koe zich ontpoppen-wat mankementen (suchki, wordt pek) onderkennen die lapen hun door de formulering van de tussenvoegingen, met betrekking tot kleur en structuur niet onderscheidde van verstelde spant.

Mismaakte plaatsen, spant Poolse melkozernistoi shkurkoi mee strata tot toe de complete verhuizing van de voetspooren van het instrument verwijderd.

Hoe bijstere inktkoker evenmin werd vlak, erop nog verblijf vors - minuut arboraceous volokna gefatsoeneerd. Tijdens lakirovaniya of polirovaniya vors opstijgenen en vergalt doorzichtige deken lakovoi of politurnoi films.

In het algemeen vors priglazhen en groot gedeukt in de spant. Om te graven het op, tvloeit voor, allereerst, uvlazhnit het vlak van de spant, proterev vochtig of nat tryapkoi. Na voorzichtige bakkende recht overeind staande kuifen branden tsiklei of melkozernistoi shkurkoi (tsiklya better) los. Voor complete verhuizing vorsa deze operatie tzeggen van twee-drie tijdperk voor. Om impart vorsu ruimere stugheid en om het compleet uplift te bevoorraden en snyatie, in het water voegen een gebeten van stolyarnogo kleefstof toe. Vors, vysykhaya, een gebetene opstijgenen, wordt taaier en gemakkelijker wordt geschrappen.

Na voorzichtig shlifovki vlak obmetaiut door de borstel, en detail of artikel van de vervaardiging zijn gereed voor navolgend otdelki: Krasheniya, lakirovaniya of polirovaniya.

Spant op de bovenaardse kleur plekken, in de noodzakelijkheid chloor. Bijster nou wijken voor blekende slechts de meeste hel rassen: Klen, asp, lipa, argent topol.

Bestaat meerdere diverse met betrekking tot compositie otbelivatelei.

Bijstere inktkoker chloren 15%-nyi waterige oplossing perekisi vodoroda. Door deze compositie vochtigheid het vlak van de spant en laten op meerdere dagen, na wat ze wordt helemaal wit en eist niet wassend op.

Gezwind blonderend kan worden 6 door-10%-nym de verdunning van shchavelevoi zuur volbracht. Met het dit uitdraaien op uitzicht nemen 1 l verhit water, voegen 60-100 g shchavelevoi zuren, alles zorgvuldig razmeshivaiut toe. Spant dek 2-3 tijdperk. Na blekend het vlak van schoeien zorgvuldig absterge door verhit waterhoudend.

Obessmolivanie spant maken tamponom waar, door aceton topte, benzine, turpentine of verdunning sody af. Obessmolivanie geluidsschermen okrashivaniiu aqeuous krasitelyami en de ontzagwekkend agglutination van detailleert.

Na obessmolivaniya spant tvloeit bijstere inktkoker prosushit voor en dan om op nadere behandeling zich te begeven.