Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

De spant bescherming af verroten en vernietigingen

 
 

Spant in de omstandigheden van de regelbare handeling van de warmte, koudes en vochtigheid dikwijls zagnivaet. De meeste gevaarlijke zagnivanie oorzaak brownies griby die schijnen slechts in rauw van niet plaatsen ventileerde. Daarvandaan schoeien noodzakelijk om ventilerende en verhoedende mogelijkheid zijn namokaniya te bewaren. Scheep gaan op de slag met gribami, in de eerst plaats noodzakelijke soskoblit of srubit aangestokene spant, en dan zijn szhech. Op de beeindiging verwerkingen van schoeien instrument dezinfitsiruiut. Slechts prosushiv spant, begeven zich op zijn antiseptirovaniiu. Afhankelijk van graad zarazheniya gribami spant ventileren het hele jaar of in hartelijke tijdperk.

Niet minder gevaarlijke torren-drevoedy, of tochilshchiki die zavodyatsya in dorre spant: Muren, brevnakh, grondslagen, polakh, meubeltje en t. D.

Voor de spant bescherming af verroten en vernietigingen als preventieve afmetingen wijd gelden ontsmettingsmiddelen erop houdend noodzakelijk toxichnostiu (yadovitostiu). Totdat om antiseptisch te benutten, van node naar de kennis maken met erbij eigenschappen: Medicatie moet spant niet vernietigen en om zijn otdelku te verstoppen, om de corrosie van het metaal te veroorzaken, om zuure lucht te hebben. Alvorens antiseptische toepassing nadet dicht buttoned khalat, better kombinezon, prorezinennyi boezelaar en rubbere handschoenen, Defensie bril met respiratorom voortvloeit. Voor respiratora kan gebruikte marlevuiu verband met prosloikoi vaty, preliminarily uvlazhnennye zijn. Van de huisvesting voortvloeit voorlopig om etenswaar producten te stallen, om mensen, vogelstand en beest te schrappen. Na werken persoon, van de hand, en better alle lichaam is aanraadde aan drijven door hartelijk water met de zeep aan.

Ontsmettingsmiddelen worden in het water of boter opgelost. Vodorastvorimye praktisch hebben geen lucht en wijde toepassing vinden in de enkeling construerende Spant door de ontsmettingsmiddelen onthaal door middel van kisti of opryskivatelya. De meest worden navolging de ontsmettingsmiddelen verbreid: Ftoristyi en kremneftoristyi ammonii, alsmede kremneftoristyi natrii.

Ftoristyi natrii - wit gruis, niet van de lucht. Spant schildert niet, prochnost herleidt niet, metaal korrodiruet (roest). Oplosbaarheid in het water door de temperatuur 20°C - 3.7%, 80°C - 4.6%. Gelden verdunningen 3-4%-yammer concentraties. Antiseptiruiut de eerste beginselen van huis, alsmede materielen en producten (meestal fotograf plaaten) van struzhek, van rieten, opilok, van de turf.

Kremneftoristyi natrii - wit of ontsteken-grijs gruis met gelige lommer. Oplosbaarheid in het water door de temperatuur 20°C - tot toe 0.7%, 80°C - tot toe 1.8%. Tvloeit om met calcined sodoi voor, ftoristym door natriem of vocht glas te gelden. Gebruik voor gelijke doelen, als ftoristyi natrii. Dit twee beschouwd van de medicatie het is onmogelijk om in de mengelingen met linde te gelden, krijt, alabaster en cement, omdat zij de antiseptische eigenschappen verliezen.

Kremneftoristyi ammonii - het gruis van witte kleur, zonder de lucht. Spant schildert niet, verlaagt niet zijn prochnost, imparts naar de om haar gering ognestoikost. Toxichnost hoger boven ftoristogo natriya. Wordt in het water door de temperatuur 25°C - tot toe 18.5%, 75°C - 32.5% opgelost. Algemeen gelden verdunningen 8%-yammer concentraties. Het tekort van antiseptisch - zonder de moeilijkheid door vymyvaetsya water.

Spant antiseptiruiut voor drie keer met de hiaaten 2-3ch, maar het is mogelijk en door elk meere lange tijdperk. Whereat spant wordt op de diepte 1-2mm geweekt.

Ontsmettingsmiddelen tegen de insecten schijnen te zijn verschillende titels en bestemmingen.

Khlorofos verwarren met het water in elk correlaties. Heeft hekje, maar snel verdwijnende lucht. Het is better om verdunningen 10%-yammer concentraties - goede faciliteit tegen torren-drevoedov of drevotochtsev aan te dienen.

Khlorodan wordt in organische oplossend geneesmiddelen opgelost en wordt in waterhoudend niet opgelost. Heeft onbeduidende lucht. Komt in de vorm van dusta vrij en 65%-nogo concentreren zich met de boter en emulgatorom. Concentreer zich verdunnen door het water tot toe noodzakelijke concentratie.

Om verongelukten lichinki en torren, met de vooruitgang van de hartelijke dagen van het vlak van de constructies wordt volledig nou om door het ontsmettingsmiddel aangeraad, nanosya het verfspuit of kistiu te weken. Deze operatie het is aanbevelenswaardig om van drie-vier tijdperk met de hiaaten 2 weken voor te tzeggen. In de koers van het jaar van de openingen door doordringend protraction kan worden geschrappen arboraceous stof nemen en vpryskivat erin antiseptisch af.