Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Planken

 
 

Navesnye de planken van stelen type (vijg open. 112) podveshivaiut op de muur of richten op de verdieping op. Gemakkelijke en handige planken izgotovlyaiut zo. Neem de grondslag van noodzakelijke breedte, lengtes, van de lijvigheid en dissel rondom. Izgotovlyaiut van 5-8-millimetrovoi bedrading (armaturnoi) khomuty. Hoogtepunt khomuta moet de breedte van de grondslag bedragen of te zijn meerdere meer. Bedrading bijster nou beslechten en louteren van de roest shlifovalnoi shkurkoi. In de grondslag op een afstand 100-300 mm van de boord openingen droeg beneden de diameter van de bedrading door de diepte 60 mm. Naar de grondslag met een of van drie kanten kan bolstered boven door de kleefstof, draadnagels of shurupami bortiki van battens door de lijvigheid 5-7 mm, door het hoogtepunt op 10-15 mm meere lijvigheid van de grondslag zijn. Om khomuty verroestten niet, hen tvloeit om buttery voor, emalevoi of nitrokraskoi te schilderen.

Hacecныe пoлkh: a - хomуt; b - пoлka c хomуtom; c - dcoйнaя пoлka; g - doпoлнhteльный хomуt

112. Navesnye planken:
En - khomut; B - plank met khomutom; In - dubbel plank; G - aanvullend khomut

In de noodzakelijkheid overheen de plank het is mogelijk navesit het een aantal van andere planken van gelijkaardige breedte gefabriceerd met het dit draaien op uitzicht podvesnye khomuty uit.

Door zodanig methode kunnen worden de planken van ander type op de draadnagels of op de kleefstof volbrengende overeenkomstige verbindingen gefabriceerd.

Voortvloeit om zich te herinneren die spijkert, zabivaemye mee volokon, in de topgevel, ruim veel zwakker, dan zabivaemye aslant volokon. Voor prochnosti zodanig verbindingen buiten de topgevel wordt prosverlit skvoznoe opening van noodzakelijke diameter aangeraad en om erin in te schuiven, better op de kleefstof, om van hout nagel of om van paz type "lastochkin staart" waar te maken en om er shponku in te schuiven, het is aanbevelenswaardig op de kleefstof. Draadnagels of shurupy, zabivaemye of zavertyvaemye in nagel of shponku, ruim zeer strak (vijg. 113).

Uлуhшeнный cпocob kрeплeнhя detaлeй шурупamh hлh gcoзdяmh

113. De verbeterde methode van striemend van de details shurupami of door de draadnagels

De planken van stelen type geportretteerd op de schilderstuk 114, en-g, podveshivaiut op de muur open. mak Hen van de grondslagen, van drevesnostruzhechnykh borden welk krepyat draadnagels of door middel van shipovykh verbindingen. Consistent met het materieel oblitsovyvaiut, lakiruiut, Poolse of verf door de verven.

Poлkh: a, b, c, g - нacecныe; d = нaпoльнaя

114. Planken:
En, b, in, g - navesnye; D=floor-staand

Vloer-staande plank (vijg. 114, d) kan worden van diverse materieel volbracht, maar better van de grondslagen - monding of smal, agglutineren. De lateraale kanten van de plank krepyat door transversal grondslagen-planken door middel van shipovykh verbindingen in paz "lastochkin schaduwen". Srezy pazov dichtbij raskladkami die krepyat op de kleefstof of draadnagels.