Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Om het woud

 
 

Om het woud podrazdelyaiut op brevna en kammen. Brevno - deze intervallen van de stengel van verschillende lijvigheid in oppere otreze, diameter welk brengt tijdperk verschillend door. Om lesomaterialy vertrouwende de lijvigheid (van de diameter) zullen op 3 groeperingen onderverdelen: Ondiepte, middelmaat en ruim. Op naaldendragende rassen ondiepte in opper otreze hebben diameter 6-13sm, middelmaat - 14-24 en ruim - 26sm en elk meer, op listvennykh ondiepte - 8-13sm, het overblijfsel van de afmeting, hoe op naaldendragende een of anders. Zal brevna op de groeperingen onderverdelen: Ondiepte, middelmaat en ruim. In ieder klassikaal brevna zal op de merken onderverdelen.

Lengte breven - 3-6, 5m met de verbetering door 0.5 m. In de constructie gelden van brevna 2-gaan en 3 merken-rijden.

Kam - deze interval van lagere, komlevoi de delen van stengel door de lengte tot toe 4m. De doordringende stengels van de bomen door de lijvigheid in oppere sechenii 8-11sm naam podtovarnikom, 3-7sm - zherdyami. Kammen breven op de plaats zagotovki is aanraadden aan louteren van de dop, om zij snellere sokhli en niet zavelsya tor-drevoed.

Op te slaan om het woud moet recht overeind staand van land kleinst mogelijke hoeveelheid op 50sm. Whereat woud bewaren voor van namokaniya, zarazheniya door gribami en torren-drevoedami. Topgevels om lesomateriala wordt zamazat door de klei aangeraad, linde of krijt, om zij niet rastreskivalis, en brevna bedded in de menigtes, moeten bijhouden beneden awning in de afschaduwingen rondom gesloten. Lesomaterial periodiek moet examineren en om door het ontsmettingsmiddel tegen gribov en torren-drevoedov te vergasten.