Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Taburety en stelt

 
 

Taburety, de meeste ongedeeld, maar in dat tijdperk ontzagwekkend en gemakkelijk maken op de draadnagels (vijg waar. 115, en, b). Taburety, of gemakkelijk skameechki, izgotovlyaiut zo. Neem brede grondslag of smal, maar hen toen het zal noodzakelijke sbivat tot toe noodzakelijke breedte. Allemaal dissel. Dan izgotovlyaiut nozhki met overeenkomstig vyrezami voor tsarg. Tsargi - van deze grondslag niet als vroeg als 150 mm welk krepyat naar nozhkam draadnagels, zitplaats - ook door de draadnagels, vbivaemymi in nozhki en tsargi.

Gemakkelijk stoliki en taburety kan worden door andere methode gefabriceerd. In het eerst geval maken zitplaats of huik van de grondslagen of de beschuttingen van noodzakelijke vorm en grootte. Naar het lagere kant van de zitplaats krepyat tsargi deltavormig, van het plein of rechthoek vorm of sbitye van twee grondslagen. Grondslagen voor tsarg nemen door de lijvigheid 30-50 mm, om prochnee gadesloeg drijvend nozhki. In tsargakh stonden of dolbyat openingen door de diameter 25-30 mm of plein zelfde secheniya door. Dan tsargi krepyat naar de zitplaats door de draadnagels of kleefstof en draadnagels. Volgend izgotovlyaiut nozhki plein, van de rechthoek of om de vorm van sheikami zodanig grootte, om zij met voldoende strev liepen openingen of nesten tsarg binnen. Nozhki kan worden nasukho ingestellen, maar het is aanbevelenswaardig op de kleefstof (vijg. 115, in).

tabурetы h ctoлhkh нa gcoзdях: a - beз рacпoрkh; b - c рacпoрkoй; c - лegkhe ctoлhkh h tabурetы

115. Taburety en stoliki op de draadnagels:
En - zonder cambrel; B - met cambrel; In - gemakkelijk stoliki en taburety

Taburet op de kleefstof en stolyarnykh verbindingen (vijg. 116) bestaaatt uit vier nozhek, vier tsarg, vier pronozhek, van de biscuits van het schip en zitplaatsen.

Taburet izgotovlyaiut in zodanig opeenvolging. Dissel grondslagen, gedrag gewaagdheden.

In nozhkakh voor tsarg en pronozhek dolbyat diep nesten, in tsargakh - nesten voor de biscuits van het schip door de diepte tot toe 150 mm. Met betrekking tot beeindigt tsarg en pronozhek zapilivaiut breeuwt. Nozhki izgotovlyaiut secheniem 45x45 mm van de doellatten door de lengte 460 mm.

Tsargi, pronozhki, zitplaats en biscuits van het schip izgotovlyaiut van de grondslagen door de lijvigheid 25 mm. Lengte tsarg - 305 mm, en breedte - 67 mm; Lengte pronozhek - 305 mm, breedte - 31 mm.

tabурet нa kлeю: a - obщhй chd; b - kaрkac beз chdeнья; c - caрga h прoнofka; g - chd cceрху; d - прoceрka пaр нofek; g - chdeньe; f - ocнocныe coedhнeнhя caрg c нofkamh

116. Taburet op de kleefstof:
En - generaal uitzicht; B - karkas zonder de zitplaats; In - tsarga en pronozhka; G - type van bovenstaand; D - de verificatie van de tweetallen nozhek; G - zitplaats; Zh - belangrijkste verbindingen tsarg met nozhkami

Zitplaats maken van 5 - zeven van de grondslagen lijvigheid 25 mm en breedte als naar-80 mm, lengte met betrekking tot 385 mm. Biscuits van schip maken door de lengte en breedte met betrekking tot 70 mm waar.

Voor garanderende prochnosti en rigidness tabureta de einden respectievelijk breeuwt tsarg en pronozhek srezaiut hoek-wijs 45°, om zij in de nesten werden back naar teruggevonden losgegaan. Lagere einden nozhek van twee kanten ostragivaiut op de kegel met secheniem op de bodem 28x28 mm.

Details tabureta moeten zonder de zuiveringen paren. Na prigonki alle details zamelen dampen of helften tabureta in het eerst geval nasukho, dan - op de kleefstof, strikt in ugolnik en zonder perekosov in.

InZamelden dampen koppelen door middel van bleven twee tsarg en twee pronozhek lichaam, in het eerst geval nasukho, en na de verificatie - op de kleefstof gevormd.

De losse grondslagen van de zitplaats zamelen op de kleefstof en om of molteken shkantakh in. Na de grondslag bakkende dissel tot toe lijvigheid 20 mm slijpsel met betrekking tot grootte. Accuraate hoeken nauwelijks zakruglyaiut.

Dan in de noodzakelijke plaats van de zitplaats ervan opkweken kant stond voor shkantov twee om de openingen door de diepte 10-12 mm door. Zitplaats moet nadevatsya op shkanty met enkel strev. Volgend krepyat biscuits van het schip welk tussenvoegsel dichtbij breeuwt in de nesten in tsargakh en krepyat naar de zitplaats shurupami. Volgend snijden (podravnivaiut) nozhki. Om spant niet skalyvalas van de bodem nozhek, ermee branden gering fasku los.

De belangrijkste verbindingen van het lichaam en aanmaak tabureta worden op de schilderstuk gemerkt116.