Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Technologie polirovaniya

 
 

Poolse ine het algemeen producten volbracht van melkoporistoi spant met prachtige structuur: Noot, van het mahonie, karelskoi berkebomen, palisandra, peren, klena, berkebomen, yasenya, topolya, appelbomen.

Polirovanie politurami - dit complex, arbeidsintensieve werkwijze samengestelde uit meerdere losse operaties: Gruntovaniya, polirovaniya, van bakkend door het animo. Werk noodzakelijk om in dor waar te maken, ontsteken, hartelijk en huisvesting zuiveren in de temperatuur 18-20°C. Polirovanie is aanraadde aan maken tamponom waar.

Voor de verlichting respectievelijk glijden tampona met betrekking tot bovenaards het fatsoeneerde aan het werk kant tvloeit gering om groste voor, vazelinovym of door transformatornym boter (een-tweetje drop) in te vetten.

Gruntovanie maken 12-14%-yammer alkalized polituroi, op gelijke tijdperk posypaya vlak pemzovoi door gruis waar. Vermenging met polituroi, ze eenvormig wordt met betrekking tot vlak rondgedeeld en de porien vult van de spant. Gruis better nasypat in kapronovyi chulok. In het eerst geval is aanbevolen worden met betrekking tot vlak tamponom verstreken, afgetopt polituroi, dan op gelaten stratum posypat gruis, om ze klemde politure vast en verderop om gruntovanie waar te maken.

In het eerst geval gruntovanie maken zonder de boter waar. Besmeer gebruik, waarna hoe alle vlak zal eenvormig matovoi worden, en tampon zal beginnen om bovenaards vast te klemmen.

Afhandeling gruntovanie, wanneer alle vlak zal briljant worden, uitstrijken, zal niet zijn noticeably van de porien, alsmede van diverse mankementen.

In de werkwijze van gruntovaniya op bovenaardse oorzaak omstreeks 150 lasov. Na gruntovaniya detail of artikel van de vervaardiging weerstaan of droogmaken in dorre nepylnom huisvesting in de temperatuur van de lucht 18-20°C niet van minder drie vierentwintig uren (better 6 - 7), dan Pools promaslennoi melkozernistoi shkurkoi, het is aanbevelenswaardig antiquarisch, omdat ze elk meere louter fatsoeneert, niet vertrekkend tsarapin. Voor shkurki kan worden pemzovuiu gruis gegolden, verscheiden met het water tot toe gustoty mengsel, maar werk voortvloeit om nieuw tamponom waar te maken. Shlifovanie better om mee volokon, nesilno pressend vlak zich te gedragen. Bijster goed af artikel van de vervaardiging of detail dor voor 2 vierentwintig uren, osevshuiu erop stof schrappen door zachte tryapkoi of borstel.

Eerst polirovanie waarmaken 8-10%-yammer shellachnoi polituroi (naar 100 g politury voegen een veldfles lepel van het animo) toe.

Bedded hoe moet artikel van de vervaardiging, gruntovannuiu vlak protiraiut dor tryapkoi. In de tampon nalivaiut polituru zo, om het eenvormig was gedempt, en in gemakkelijke aandrang erop aan het werk vlak door de vinger politura kwam voorwaarts. Aflees tampon op losse staal - het moet vrijaf snel vochtige voetspoor politury verdwijnen.

Motie tampona in eerst polirovanii verrijst zo. Gedrag directe lijn, en met betrekking tot het - zigzag kruiste direct. Vooral aandachtig voortvloeit om boorden te fatsoeneren.

Boter toevoegen want glijden tampona slechts dan, wanneer het zal beginnen om bovenaards vast te klemmen. Nauwelijks vetten door de boter van konchik vinger in en hen laten op tampone twee-drie punten (op de heel van niet boven kleine drop). Van de uitspatting van de boter fatsoeneerde film mutneet en eist elk meer lang bakkend op.

In eerst polirovanii op bovenaardse oorzaak omstreeks 150 lasov, namelijk deken zijn tonchaishimi, bijster nou door rastertymi strata politury. Hiervan vlak wordt sluik, een gebeten briljant, zonder de schrappen, van de plekken en blancoe porien. Artikel van de vervaardiging volgend dor voor 12 vierentwintig uren in de temperatuur van de lucht +18-20°C.

Als na bakkende worden mankementen ontdekken, dan eerst polirovanie tzeggen.

Seconde polirovanie maken slechts met betrekking tot bijstere inktkoker desiccated voorgaand Pools waar. Nieuwe tampon vullen polituroi en volbrengen hen zigzag moties met navolgende terugkomst tampona in de vorm van de lussen door eerst zigzags. Voor deze operatie oorzaak op het vlak omstreeks 150 lasov. Boter voegen na de verergerend toe respectievelijk glijden tampona. Afhandeling werk, wanneer op alle vlak zal quitte spiegel luister verblijven.

Artikel van de vervaardiging droogmaken niet minder van 6-10 vierentwintig uren in dorre, hartelijke, nepylnom huisvesting. Het vlak van het artikel van de vervaardiging aandachtig examineren, louteren van mogelijke stof afnemen door zuiveren dor zacht doek en scheep gaan op derd polirovaniiu.

Derd polirovanie maken elk meere vocht - 6-8%-yammer polituroi waar. Met het dit uitdraaien op uitzicht 100 g gebruikelijk politury verdunnen door twee veldfles lepels van het animo of oplossend geneesmiddel, waarover ze wordt gekookt. Polirovanie maken in elk meere gezwind tempo en zonder de boter waar. Tamponom laten op het vlak longitudinal en transversal vosmerki mee vlak, dan - aslant.

Totaliter de moeten gevallen polirovaniya nanosimye tamponom lasy politury strak abut bij elkaar en door alle middelen naar supercede zomen in het verleden veroorzaakt lasov.

Na derde polirovaniya moet worden stabiele spiegel luister gekregen, en zelve vlak te zijn helemaal vlak.

Vierde polirovanie noodzakelijk slechts voor de verhuizing matovykh van de stadsdelen op het vlak. Preliminarily artikel van de vervaardiging dor voor 8-10 vierentwintig uren, en dan begeven zich op polirovaniiu.

De spiegel luister van vlak fatsoeneerde zonder enkel mankementen spreekt van wat werk klaar zijnen, en het is mogelijk pristupit zonder de zetsel naar bakkend.

Het is doorgaans, na polirovaniya op het bovenaardse artikel van de vervaardiging de voetspooren verblijven van de boter in de vorm van de blauwe klopjacht welk noodzakelijk om te schrappen. mak Dit door middel van speciaal bakkend (vypolirovki).

Voor de voerend van bakkend dikwijls in toepassing brengen 96%-nyi animo, maar om te werken als door hem moet in staat was, anders zo het zal "prozhogi" (matovye plekken) formeren. Zodanig huwelijkse staat lapen navolgend polirovaniem.

Het is daarvandaan better om minder actieve composities, bij voorbeeld mengeling van politury en brine (30 g veldfles brine op 1 g) aan te dienen. Voor de compositie toebereiding nemen de gelijkmatige delen van brine en politury, bijvoorbeeld met betrekking tot 100 g. Compositie podogrevaiut op zwak vuur tot toe complete volksplanting shellaka. Otstoyavshuiusya vocht slivaiut, filtruiut en gebruik voor het animo. Verse tampon nauwelijks vochtigheid in deze verdunning en gezwind, met gemakkelijke aandrang, maken rondschrijven of krullende moties, niet vertraging tampon op een plaats.