Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Boom

 
 

Boom is een belangrijkste decoratief materieel voor de eiser stolyarnykh en carpentry. Ervan izgotovlyaiut muur, van het dak en dak, diepte en plafonds, bulkheads, deuren, boekbanden, nalichniki, meubeltje en andere producten. Spant vergelijkenderwijs zonder de moeilijkheid wijkt voor handleiding en machining, ze weinig teploprovodna en tamelijk macrobiotic. Als om de boom stengel aslant te snijden, dan kan worden vernomen die het bestaaatt uit hart en de menigtes van kontsentricheskikh beugels - van jaarlijks strata (vijg. 1).

Poпeрehный рaзрeз ctcoлa: 1 - koрa; 2 - kambhй; 3 - ceрdcechнa; 4 - dрecechнa

1. De stengel gedeelte kruisen:
1 - blafen; 2 - cambium; 3 - hart; 4 - schoeien

Hart in de vorm van het donkere loszinnige doek hedenen van zarosshii voorletter pobeg boom. Op naaldendragende rassen ze wordt gehoosd langs de stengel is blij meteen, op listvennykh - anfractuous. Dit kleinste waard deel van stengel, erbij algemeen begint zagnivat spant en in rastushchem boom zal duplo formeren.

Om het hart in de vorm van de beugels bevinden zich jaarlijks strata, met betrekking tot nummer welk stelen de boom leeftijd vast. Elk jaarlijks stratum is nonhomogeneous met betrekking tot schilderstuk, naar de breedte en dichtheden.

Ieder jaarlijks stratum svetlee naar het hart welk wordt naar door de voorwaardes van het wasdom van de boom toegeschreven aan. Als om de boom stengel mee te snijden, dan kan worden zogenaamde harten straalen, pronizyvaiushchie jaarlijks strata ontdekken. Harten straalen zijn bijster nou uitstekend in de spant van de eik, van de beuk, klena en chinary.

Schilderstuk kreeg op het vlak van de spant daardoor pererezaniya volokon jaarlijkse strata en de harten van de straalen, heet door de boom structuur. Dan bogache structuur (raznoobraznee dodenrijk en structuur volokon) die prijzen voor de spant. Het karakter van de constructie van de stengel (de diverse breedte van jaarlijkse beugels, niet eenvormig schilderstuk, harten straalen) nemen in de rekening erin raskroe op de grondslagen en doellatten, in de fabricage van meubeltje, toepassing in decoratieve doelen.