Ctoлярныe рabotыCtoлярныe рabotы c ceльckoй mectocthRabotы ctoлярaRabota ctoлярa c ceльckoй mectнocth

Arboraceous borden

 
 

Arboraceous beschuttingen en borden vergeleken met doshchatymi eigen noodzakelijk prochnostiu en formoustoichivostiu. Nuanceer borden stolyarnye, fanernye, drevesnovoloknistye, drevesnostruzhechnye.

Stolyarnye borden izgotovlyaiut door de agglutination van smal battens in de beschuttingen van ruimere afmeting. Battens voor de beschutting nemen sosnovye, elovye of van listvennykh rassen, agglutineren op vlak fugu, in paz, kam en op batten. Battens bed zo, om zij troken niet. Beschutting van battens naam door de basis, waarover van beide leden op de kunststof kleefstof in een of twee stratum nakleivaiut lushchenyi shpon. De afmeting van de borden, mm: Lengte - 2500-1800, breedte - 1525-1220, lijvigheid - 16 - 50. Opslag stolyarnye borden in dorre geslotene opslagen of barakken. Solliciteer de fabricage van deuren, van bulkheads, polov en meubeltje.

Fanernye borden - bestaanan uit meerdere strata lushchenogo shpona, agglutineren door tussen elkaar kunststof kleefstof. De afmeting van de borden, mm: Lengte - 1525, breedte - 1220, lijvigheid - 15, 20, 25, 30, 45. Belangrijkste verschil van kleenoi triplex - de beduidende lijvigheid van de borden. Solliciteer diverse doelen.

Drevesnovoloknistye borden bestaanan uit arboraceous of andere groste volokon, consistent met izmelchennykh, verscheiden met speciale composities en in hoge koorts en ruime aandrang spressovannykh in eenvormig materieel. De borden van izgotovlyaiut meerdere postzegels: M - zachte, PORTUGAL - polutverdye, T - ferm, ST - sverkhtverdye.

Drevesnovoloknistye borden solliciteren het apparaat van de muren, van bulkheads, dvernykh poloten, van de panelen, voor obshivki plafonds, van otdelki huizen en meubeltje.

Zachte borden izgotovlyaiut door de lengte 1200-3000, door de breedte - door 1200-1700 en lijvigheid 12, 16 en 25mm.

Polutverdye, firma en sverkhtverdye borden vervaardiging door de lengte 1200-5500 en breedte 1000-2140mm.

De lijvigheid van polutverdykh borden stileert 6, 8, 12mm, van en firma en sverkhtverdykh borden-2, 5; 3,2; 4,5 en 6mm. De meeste verbreid opmaak van de borden-2700x1200 en 2700x1700mm. Sverkhtverdye borden, anders dan ferm en polutverdykh, in de werkwijze van de aanmaak verf of gruntuiut van confronteren vlak en solliciteren strijken polov aan.

Borden firma met lakokrasochnym strijkend izgotovlyaiut odnotsvetnye en veelkleurig, met decoratieve geprinte schilderstuk. Emalevoe bekleding van de borden stably naar de waterhoudende invloed. Solliciteer otdelki hygienisch facilitieses, van de badkamer, van de kookgelegenheden en diverse huisvestingen, waar brengt keer de verhevene vochtigheid van de lucht door.

Zvukopogloshchaiushchie (akoestisch) borden izgotovlyaiut van de zachte en ferme borden van schrijft En, B, V. machine

  • Type En - borden odnosloinye door de lijvigheid 12,5 en 20mm met neskvoznoi om perforatsiei diameter 4-5mm, door de diepte 0.7 mm;
  • Typ B - borden dvukhsloinye door de lijvigheid 16 en 20mm;
  • Tikken - borden odnosloinye met skvoznoi om of shchelevidnoi perforatsiei in.

Gelden akoestische borden voor otdelki muren en plafonds. Drevesnostruzhechnye borden met betrekking tot prochnosti de spant benaderen van naaldendragende rassen. Zwaar worden gesneden, maar bijster nou worden met betrekking tot plasti aangeplakt alsmede met betrekking tot zomen.

Borden izgotovlyaiut odnosloinye en trekhsloinye, oblitsovannye lushchenym en stroganym shponom, vast materiaal en mnogopustotnye fatsoeneerde en niet af. Afhankelijk van dichtheid schijnen te zijn verschillende menigte 500-800kg. Borden vrijlating van meerdere postzegels: PS-1 - molteken pressovaniya, middelmaat dichtheid, odnosloinye; PORTUGAL-1-molteken pressovaniya, zwaar, odnosloinye e.a.. De borden van stempelt PORTUGAL-1, PS-1, PORTUGAL-3, PS-3 hebben lengte 1800-3600, breedte 1220-1830 en lijvigheid 10-25mm, de borden van andere stempelt-alle maar zelfde afmeting, maar andere lijvigheid. Het is bijvoorbeeld, borden EM - extruzi-het pressovaniya, mnogopustotnye door izgotovlyaiut lijvigheid 27 - 52mm. Solliciteer het apparaat van de plafonds, polov, van de muren en bulkheads, alsmede voor de fabricage van ingebouwd meubeltje en t. D.

Van hout details zijn en producten. Hieraan klassikaal van de details bijvoeglijke bepaling nalichniki, plinten, galteli, poruchni, grondslagen voor nastila zuiveren polov, raskladki e.a.. (Vijg. 4). Alle deze producten stroganye of, op welke wijze hen noemen, frezerovannye. Izgotovlyaiut verschillende lengte, belangrijkste wordt 2100mm en elk meer met de verbetering 100, namelijk 2200, 2300mm en elk meer beschouwd. De meest van van hout details antiseptiruiut, verf, en casement en deuren osteklyaiut.

Deрecянныe detaлh h hзdeлhя dля ctрohteльctca; a - нaлhhнhkh; b - плhнtуcы; c - пoруhнh; g - dockh dля нacthлa hhctых пoлoc; d - bруckh dля нacthлa hhctых пoлoc; e - dockh dля obлhcockh deрecянных domoc; f - шпунtocыe coedhнeнhя docok: 1 - c фaльcem; 2 - пряmыm шhпom; 3 - cegmeнtныm шhпom; 4 - tрaпecehdaльныm шhпom; 5 - tрeуgoлныm шhпom; 6 - рeйkoй c шпунt; 3 - пaрkeнtыe dockh; h - пaрketныe щhtы; k - пaрketнaя плaнka нa "fectkую рeйkу"

4. Van hout details en producten voor de constructie:
En - nalichniki; B - plinten; In - poruchni; G - grondslagen voor nastila zuiveren polov; D - doellatten voor nastila zuiveren polov; Door hem - grondslagen voor de Bask van van hout huisvest; Zh - shpuntovye de verbindingen van de grondslagen:
1 - c faltsem; 2 - dichtbij direct breeuwen; 3 - segmentnym dichtbij breeuwen; 4 - trapetseidalnym dichtbij breeuwen; 5 - treugolnym dichtbij breeuwen; 6 - door batten in shpunt; 3 - parkentye grondslagen; En - parketnye schermt; Naar - parketnaya planka op "de onbuigzaam batten"

Nalichniki - niet brede doordringende stroganye grondslagen, met maximale breedte 74mm, van eenvoudigst profiel. Solliciteer laatste compositie dvernykh en windows dozen, alsmede voor de sluiting van de openingen tussen muren en bulkheads. In nalichnikakh van inner partij kiezen voor otstupom van de boorden met betrekking tot 10mm verdieping kiezen in 2mm welk verschaffenen dichte prileganie hen naar de muren en bulkheads.

Prachtig nalichniki voor van hout rublenykh huizen izgotovlyaiut algemeen door de breedte 100-150m solliciterend stroganiya diverse kalevki.

Plinten van en galteli ongedeeld en ingewikkelde vorm solliciteren de opening stopzetting tussen seksen en muur, alsmede voor de bescherming van de muren van de vervuiling in myte polov. Krepyat plinten en galteli niet om, en naar de muren te seksen. Zodoende, zij niet enkel dichte opening maar ook prizhimaiut de grondslagen van de seks naar de onderleggers of lagam en vooral met betrekking tot hen naar tortsevym kanten.

Poruchni izgotovlyaiut voor het metaal balustrade. Niettemin zodanig vorm van hen, van maar ruimere lijvigheid kan met het succes worden gegolden en in het apparaat van van hout ladders. Vorm poruchnei misschien verschillend, met de selectie diverse kalevok.

Grondslagen voor nastila zuiveren polov gelden van twee types door de lijvigheid 28 en 36mm. Zodanig grondslagen behoefte van elk meere frequente nastila onderleggers of achterliggen, om in khozhdenii zij bogen zich niet. Grondslagen hebben breedte 68-138mm. Op een kant van de grondslag er is paz, op andere - kam. Diepte paza - 7, lijvigheid - 6 of 9mm. De lijvigheid van de kam is opgewassene lijvigheid paza, maar diepte het moet op 1mm kleiner zijn. Dit noodzakelijk voor elk meere dichte primykaniya, ja en de zelve zomen van de grondslagen noodzakelijke wijzers hebben. Van het lagere kant van de grondslagen, op een afstand 15mm van de boorden, kiezen verdieping (produkh) in 2mm, verschaffenen van dichte prileganie grondslagen naar de onderleggers of lagam en luchtverversing bevoorraadt. Van het lagere kant van de grondslag onthaal door antiseptisch.

Doellatten voor nastila polov grondslagen vervangen. De lijvigheid van de doellatten - 28, breedte - 35-55mm, afgezien van kam. Zij ook hebben enerzijds paz, met andere - kam, lager kant zelfs, maar voor elk meer dicht prileganiya naar de onderleggers of lagam in de doellatten better om verdieping te kiezen.

Grondslagen voor obshivki van hout huizen maken van twee types door de lijvigheid 13mm vrij. De breedte van de grondslagen van eerst type - 49, 68, 88 en 118mm, seconde - 33, 62 en 82mm. De grondslagen van zodanig type eenvoudig om het hands geldend noodzakelijk instrument voor vyborki pazov en grebnei te maken.

Izgotovlyaiut ook bloc windows met de boekbanden of dvernye met polotnami. Geregeld bezoeken bevoorraden hen osteklennymi. De afmeting van hen verschillend.

In de uitoefening dikwijls worden diverse shpuntovye verbindingen genodigd hebben, bijvoorbeeld, doshchatye deuren op shponkakh better izgotovlyat van shpuntovannykh grondslagen volbracht met faltsem, en diverse bulkheads met dicht, neproduvaemymi shvami - van de grondslagen met verschillend breeuwt.

Parketnye coatings wijd benutten voor otdelki huizen. Voor hun geldend noodzakelijk ontzagwekkend terrein, in dit geval zogenaamde duister seks beslecht van het vet dorre antiseptirovannykh grondslagen.

Parketnye coatings podrazdelyaiut op parketnye grondslagen, parketnye schermt af, shtuchnyi parket.

Parketnye grondslagen bestaanan uit twee strata. Eerst stratum is een gebruikelijke grondslag, of stichting, door de breedte 145, 160mm, lijvigheid met tweede stratum - 25-27mm. Van een zoom van de grondslag er is paz, met andere - kam. Van het lagere kant van de grondslag met betrekking tot zijn lengte worden propily op de diepte van 3D de lijvigheid van de grondslag, door 20-30mm beslecht. Dit grondslagen behoedt van korobleniya. Van boven aslant grondslag nakleeny op de kunststof vodostoikikh kleyakh parketnye planki. Lijvigheid planok van de pijnboom en listvennitsy - 8mm, van het overblijfsel van de rassen van de boom - 6mm. Parketnye grondslagen naar de onderleggers of lagam krepyat door de draadnagels, zabivaya en, kh in pazy.

Parketnye beschuttingen bestaanan uit van hout stichting en bovenste gezicht strijkend. De beschuttingen van verschillende afmeting krepyat naar zwarte seks door spijkert.

Shtuchnyi parket - dit los planki door de lengte 150-500mm, door de breedte 30-90mm en lijvigheid 15mm. Op de zomen planok er zijnen pazy en grebni.